Логистика - брой 2/2016

Още от поредицата Логистика

Логистика - брой 2/2016

(3.39 от 18 гласа)  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

Малко или много са 13 години в историята на една фирма? Какво следва след като един мениджър скъса с интуитивния модел на управление? Къде е границата между риска и разумното действие? На тези и други важни за спедиторите въпроси отговаря в интервю за сп. Логистика Кольо Дойнов, председател на Съвета на директорите на Сико Транс.

Трима инвеститори вече проектират своите бази в Индустриална зона Българово, която се намира на входа на Бургас. Разстоянието от зоната до изцяло изградената АМ Тракия е 800 м, до Пристанище Бургас – 20 км, а до Свободна безмитна зона Бургас – 18 км.

Как се развива Тракия Икономическа зона АД разказва инж. Пламен Панчев, изпълнителен директор на дружеството. Зоната обединява усилията за търсене на инвеститори на 6 отделни зони в региона на Пловдив.

В бр. 2/2016 можете да прочетете още:

Индустриална зона Българово набира скорост

Палемонтех ще инвестира 6 млн. лв. в завод за палети

Имам хора, които могат да се справят с всяка задача по всяко време - Кольо Дойнов, председател на Съвета на директорите на Сико Транс

Биофреш изгради нова производствена и логистична база - Фирмата е създала над 1000 козметични продукта, които изнася по целия свят

Inter Truck откри офис в Румъния - Българският клон на фирмата с рекорден ръст за миналата година

Насочваме инвеститорите към най-подходящата за тях зона - Инж. Пламен Панчев, изпълнителен директор на Тракия икономическа зона АД

Имаме специален интерес към 3PL доставчиците - Росен Иванов, управляващ партньор в Black Peak Capital

Огнян Василев: Бизнесът е война, усвоявайте нейното изкуство

Преоткриване на веригата за доставки - Танос МАВРОС, съдружник бизнес консултации в EY (Ernst & Young)

Интернет на нещата: Светият Граал или Кутията на Пандора

Amazon се движи със скоростта на изненадата

Пет тенденции в транспортния мениджмънт за 2016 г.

Логистика без шофьор – автономните коли превземат пътя

Светът започна подготовката за 5G мобилна мрежа

Linde Speed Assist повишава безопасността

Terex Fuchs – лидерът на претоварващите машини в България

GTS20-33 на Clark - здрави и с ниски разходи

Pick by vision - сканиране от пръв поглед

Новата серия E'gv Compact на Egemin

TORU - роботът, който пикира

PSA Peugeot Citroën и Toyota със съвместен ван

Събития, книгиОще електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2016
ISSN: 2016131251177
Поредица: Логистика


Списание ЛОГИСТИКА (издава се от 2005 г.) цели да свърже тези, които предлагат логистични услуги, с онези, на които те са необходими.

Списание ЛОГИСТИКА разглежда спедиция, складиране, опаковане, дистрибуция, транспорт, оптимизация, информатика, теория и практика и съдържа: принципи и методи на изграждане на логистични вериги; управление на вътрешнофирмените и външни материални потоци; складово стопанство, снабдяване, технология на обработка на товари; опаковане, дистрибуция, рециклиране; транспортно-спедиторско обслужване и критерии за неговата оценка; управление на качеството; информационни технологии в логистиката; представяния на фирми, предлагащи спедиторски и логистични услуги, примери за организирана логистика в български фирми (търговски вериги, производствени звена); чуждестранен опит и новости в бранша; обзори по теми като например подемна техника за складове, телематика и др.; новини – нови услуги, новооткрити у нас складове и логистични комплекси, новости в българското и международно законодателство, засягащи аспекти на логистиката.

Информацията, която списанието предоставя на своите читатели, се допълва от сайтa www.logistika.bg, чието съдържание се обновява ежедневно с кратки актуални новини.


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: