Логистика - брой 1/2016

Още от поредицата Логистика

Логистика - брой 1/2016

(4.32 от 19 гласа)  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

Новият брой на сп. ЛОГИСТИКА - бр. 1 / февруари 2016 г.

Собственикът и управител на Frotcom България Делян Костов е лице на корицата на новия брой. Той разказва как се развива една от най-големите фирми за телематични системи у нас и споделя мениджърския си опит в изграждането на печеливша пазарна стратегия.

Нова фирма се появи на спедиторския пазар у нас - Йобстел България, дъщерна на Jöbstl Holding Austria. За нейните планове на развитие на силно конкурентния ни пазар разказва управителят Тодор Дянков.
През март ще тръгне първият блок-влак от Джънг Джоу, Китай, за Бургас. Плановете на оператора китайската WGYP предвиждат в началото той да се движи веднъж месечно, като ще доставя бързооборотни стоки и товари с висока стойност и нисък обем. В обратна посока с него ще се превозват български стоки за китайски контрагенти.
 

В бр. 1/2016 можете да прочетете още:

JYSK ще строи модерен дистрибуционен център в Божурище

Йобстел България ООД - нова фирма на спедиторския пазар

Бизнесът и науката ще работят заедно в София Тех Парк

Чуйте какво говорят клиентите и ще имате успешен бизнес - интервю с Делян Костов, управител и собственик на Frotcom България

Вратата на всеки пазар се отваря с качество - ЗЕСТ Инженеринг и Модул Модус налагат продуктите си на принципа "Опитай и оцени"

Подкрепяме мечтателите в бизнеса - Виктор Манев, съосновател и управляващ съдружник в ММС и партньор в ИМПЕТУС Капитал

Блок-влак от Китай до Бургас

Да подариш… енергия - EY организира събитие, на което известният белгийски коуч по лидерство Кун Гонисен говори пред 500 души

Дронът Parcelcopter 3.0 доставя спешни стоки

Малките камъчета в голямата верига на доставки

Доволните служители създават преуспяла компания - Lean трансформира не просто процесите, а мисленето на хората

София - предпочитана точка за бизнес

Наемите на логистични площи тръгват нагоре

Европейският логистичен пазар

Глобалните логистични хъбове

В Тракия икономическа зона стартират проекти за 50 млн. евро

Нови правила за измерване теглото на контейнерите

Кои са номинираните за оскарите в складовата логистика

Новата серия CLARK Compact

Правилната поддръжка на машините свива разходите

30D-9 мотокар от Hyundai

Автономните роботи променят света на бизнеса

Новият Nissan NP300 NavaraОще електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2016
ISSN: 2016131262611
Поредица: Логистика


Списание ЛОГИСТИКА (издава се от 2005 г.) цели да свърже тези, които предлагат логистични услуги, с онези, на които те са необходими.

Списание ЛОГИСТИКА разглежда спедиция, складиране, опаковане, дистрибуция, транспорт, оптимизация, информатика, теория и практика и съдържа: принципи и методи на изграждане на логистични вериги; управление на вътрешнофирмените и външни материални потоци; складово стопанство, снабдяване, технология на обработка на товари; опаковане, дистрибуция, рециклиране; транспортно-спедиторско обслужване и критерии за неговата оценка; управление на качеството; информационни технологии в логистиката; представяния на фирми, предлагащи спедиторски и логистични услуги, примери за организирана логистика в български фирми (търговски вериги, производствени звена); чуждестранен опит и новости в бранша; обзори по теми като например подемна техника за складове, телематика и др.; новини – нови услуги, новооткрити у нас складове и логистични комплекси, новости в българското и международно законодателство, засягащи аспекти на логистиката.

Информацията, която списанието предоставя на своите читатели, се допълва от сайтa www.logistika.bg, чието съдържание се обновява ежедневно с кратки актуални новини.


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: