Логистика - брой 07/2020

Още от поредицата Логистика

Логистика - брой 07/2020

(3.95 от 20 гласа)  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

Новият брой на сп. ЛОГИСТИКА – бр. 7 / септември 2020

За нас няма невъзможни неща в професията, стига да решим в коя ниша ще влезем. Така смята Николай Божилов, създателят на Юнимастърс, която тази година празнува 30 години от основаването си. Той е визионер и според него в следващите години ще имаме по-малка, но много по-модерна и по-екологична световна икономика: "Ще се опитаме да направим много повече неща с по-малко ресурси, а това неминуемо ще стимулира креативността и новаторското ни мислене."
Кой има шанс да бъде финансиран по Механизма за справедлив преход и Плана за възстановяване на ЕС? По какви проекти ще се дава европейско финансиране в сектора на транспорта и логистиката? Каква е ролята и помощта, която може да окаже на фирмите Европейската Инвестиционна Банка (ЕИБ) при кандидатстване по европроектите? По тези и други въпроси за финансиране по новите евопрограми разговаряме с Лиляна Павлова, вицепрезидент на ЕИБ с ресор "Транспорт и транспортна политика". 
АРИЕТЕ Логистикс е българска фирма, част от международната ARIETE Group, и от шест години работи успешно на българския и международните пазари. Фирмата произвежда електронни и мехатронни компоненти за автомобилната индустрия. Повече за нея разказва Богдан Кабасанов, мениджър логистика в дружеството.

В брой 7 / 2020 на сп. ЛОГИСТИКА може да прочетете още:
 
Към Индустрия 4.0 с превключване на швейцарски режим
България има всички предпоставки да се превърне в технологичен хъб на Европа - Владимир Данаилов, изпълнителен директор и член на УС на Фонда на фондовете
Застрахователните събития: много и най-различни - Катя Вакова, директор на дирекция Транспортно и морско застраховане в ЗАД БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП
Store IT управлява склада на приемлива цена - Д-р инж. Красимир Димитров, управител на ИФД Инженеринг ООД
Как се подготвят повече поръчки в кратки срокове - STAMH с уникален проект за дистрибуционния център на ФЬОНИКС Фарма
Здрави машини на добра цена - Карите BAOLI гарантират надеждно и ефективно управление на стоките
Събития, книги 
 
В разширената дигиталната версия  на септемврийския брой на списание ЛОГИСТИКА можете да прочетете още 28 страници:
 
Логистиката движи пазара на индустриални имоти
В условията на криза е важно да съхраниш екипа и да оптимизираш процесите
Складовата база е сърцето на всяка търговска фирма
Пътна карта за обратна логистика
Студентски делници в гореща точка на логистичната карта
10 технологии за трансформация на складовите операции
Седем победители на IFOY 2020
Топ 20 на производителите на складови машини
Стрес тестовете за логистиката на трети страни
Гамата на Ford Transit с версии Active и TrailОще електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2020
ISSN: 20201312626107
Поредица: Логистика


Списание ЛОГИСТИКА (издава се от 2005 г.) цели да свърже тези, които предлагат логистични услуги, с онези, на които те са необходими.

Списание ЛОГИСТИКА разглежда спедиция, складиране, опаковане, дистрибуция, транспорт, оптимизация, информатика, теория и практика и съдържа: принципи и методи на изграждане на логистични вериги; управление на вътрешнофирмените и външни материални потоци; складово стопанство, снабдяване, технология на обработка на товари; опаковане, дистрибуция, рециклиране; транспортно-спедиторско обслужване и критерии за неговата оценка; управление на качеството; информационни технологии в логистиката; представяния на фирми, предлагащи спедиторски и логистични услуги, примери за организирана логистика в български фирми (търговски вериги, производствени звена); чуждестранен опит и новости в бранша; обзори по теми като например подемна техника за складове, телематика и др.; новини – нови услуги, новооткрити у нас складове и логистични комплекси, новости в българското и международно законодателство, засягащи аспекти на логистиката.

Информацията, която списанието предоставя на своите читатели, се допълва от сайтa www.logistika.bg, чието съдържание се обновява ежедневно с кратки актуални новини.


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: