Инициация - Усъвършенстването на човека

Инициация - Усъвършенстването на човека

Автор: Ани Безант
(3.50 от 4 гласа)Има Път, който води към Посвещението, а чрез Посвещението – към Усъвършенстването на Човека; Път, който е познат на всички велики религии и чиито основни особености се описват подробно от всички велики световни вярвания.

При мюсюлманите ще го срещнете у суфиите, където е известен като Пътят, Истината и Живота. Ще го откриете във великата религия на будизма, както и в индуизма – и в двете велики религии изучаването на психологията, човешкото съзнание и устройството на човека е породило много точни подразделения на този Път.

 

Виж цялата анотация »

  • Формат: ePub
  • Защита: няма
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
  • Как да купя е-книга? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

За моделите от серията Kindle е необходимо да конвертирате .epub файловете към .mobi формат с безплатната програма Calibre.

Виж софтуер за четене на е-книги и е-списания.

Печатна книга

10.00 лв.

  • Наличност: не
  • Безплатна доставка за поръчка над 39.90 лв.
  • Доставка 3.99 лв. за поръчка над 9.99 лв.
  • За поръчка до 9.99 лв. доставка 3.99 лв.


Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр
Информация за избраната книга

Информация за избраната книга
Информация за книгата:

Автор: Ани Безант
Издател: Шамбала
Година: 2009
ISBN: 9789543191369
Страници: 158
Тегло: 0.18 кг.
Размер: 13.00x20.00 см.


Има Път, който води към Посвещението, а чрез Посвещението – към Усъвършенстването на Човека; Път, който е познат на всички велики религии и чиито основни особености се описват подробно от всички велики световни вярвания. При мюсюлманите ще го срещнете у суфиите, където е известен като Пътят, Истината и Живота. Ще го откриете във великата религия на будизма, както и в индуизма – и в двете велики религии изучаването на психологията, човешкото съзнание и устройството на човека е породило много точни подразделения на този Път.
Няма значение към коя вяра ще се обърнете! Няма значение какъв набор от наименования ще изберете! Пътят е само един! Неговите етапи са винаги едни и същи. От незапомнени времена Пътят се е простирал от земния живот до Божествения живот.
Това е Пътят, който дава възможност на човека да изпълни повелята на Христос: „И тъй, бъдете съвършени, както е съвършен и Небесният ваш Отец.“
Това е краткият, но труден Път, позволяващ на човека да еволюира по-бързо, отколкото ако следва обикновеното течение на човешката и природната еволюция.
Това е Пътят, по който човек вместо да изкачва планината по обиколната лъкатушеща пътека, тръгва да се катери направо по склоновете през зъбери и урви, над бездни и пропасти, съзнавайки, че нищо не може да спре Вечния дух и че няма препятствие, по-твърдо от силата, която е всемогъщество, защото нейният извор е самото всемогъщество.
За този Път ще говорим в тази малка книга!


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: