Остаряваме бързо, помъдряваме късно

Остаряваме бързо, помъдряваме късно

(3.50 от 2 гласа)  • Формат: ePub
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-книга? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

Печатна книга

3.00 лв.

  • Наличност: не
  • Безплатна доставка за поръчка над 39.90 лв.
  • Доставка 3.99 лв. за поръчка над 9.99 лв.
  • За поръчка до 9.99 лв. доставка 3.99 лв.

Тридесетте проникновени истини за живота вече са докоснали душата на стотици хиляди читатели по целия свят – книгата е издадена в повече от двадесет страни.

Д-р Гордън Ливингстън – ветеран от войната във Виетнам, психиатър и родител, изгубил две от децата си, вниква дълбоко в емоционалните тревоги, в скритите лицемерия, копнежи и бягства, които неизменно бележат живота ни.
Същевременно той изтъква необходимостта да упорстваме и да съхраним надеждата в един несъвършен и несправедлив свят. Верен на безпогрешния си усет за истински важното в живота, д-р Ливингстън показва, че макар да не можем да избягаме от това, което сме, ние имаме достатъчно сили да посрещнем загубата, злочестината и скръбта, и да продължим напред.

„Остаряваме бързо, помъдряваме късно“ разкрива благодатна алтернатива на подхода на пробата и грешката, който превръща мъдростта в скъпо удоволствие. Защото никога не е късно да станем такива, каквито най-много бихме искали да бъдем.Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр
Информация за избраната книга

Информация за избраната книга
Информация за книгата:

Издател: Кибеа
Година: 2009
ISBN: 9789544745157
Страници: 167
Тегло: 0.17 кг.
Размер: 13.00x18.00 см.

За автора

За автора
Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: