Строителна техника - брой 03/2020

Още от поредицата Строителна техника

Строителна техника - брой 03/2020

(3.92 от 12 гласа)Новият брой на сп. СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА – бр. 3 / юни 2020

Американската авио-космическа корпорация SpaceX избра телескопичните товарачи на Magni TH за изпълнение на своите проекти.
Уникалният булдозер на Shantui модел SD32-8 е наличен за тестване от клиентите на българския пазар на строителна техника.
Виртген България достави на ГБС три машини за автомагистрално полагане: верижен асфалтополагач Vögele S 2100-3i, гумен валяк Hamm HP 280i и двубандажен осцилационен валяк Hamm HD+ 120i VO.
 
В брой 3 / 2020 на сп. СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА можете да прочетете още:
 
Бързо придвижване като челен товарач... със завъртане на надстройката като багер
Новият багер Cat 326 осигурява подобрена ефективност и високопроизводително копаене
CASE представи първия в света изцяло електрически багер-товарач
3,1 млрд. лв. от ОПРР са достъпни за кандидатстване
Компактна ефективност от Hitachi
В извънредното положение МРРБ е разплатило близо 137 млн. лв.
1351 разрешителни за строеж за първото тримесечие на 2020 г.   • Формат: PDF
  • Защита: няма
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

За моделите от серията Kindle е необходимо да конвертирате .epub файловете към .mobi формат с безплатната програма Calibre.

Виж софтуер за четене на е-книги и е-списания.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2020
ISSN: 202063354


Списание СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА е периодично специализирано издание, което покрива широк спектър от въпроси и проблеми, свързани с машини, инсталации, системи и технологии, използвани в сектори като сградно, инфраструктурно, пътно и подземно строителство, добив и преработка на инертни материали, въглища и други полезни изкопаеми. Тази пъстра палитра от техника включва багери, челни товарачи, булдозери, автогрейдери, валяци, асфалто- и бетонополагачи, самосвали, трошачки, пресевни инсталации, кранове, вишки, компресори и т.н. В списанието се публикува разнообразна информация за нови модели, поддръжка, сервиз, продажби, пазари, производители и технологии.

СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА предлага постоянни рубрики, в които може да се проследят различни важни тенденции. Най-популярните са: Хроника, Ново в BG, Премиери, Н.В. Клиентът Списанието отразява големите изложения в Европа и България.

Редакторите на СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА задължително посещават изложения като bauma (Мюнхен), Intermat (Париж) и Samoter (Верона).
Информацията, която списанието предоставя на своите читатели, се допълва от сайтa www.bageri.bg, чието съдържание се обновява ежедневно.


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: