Загадъчната логика на сърцето

Загадъчната логика на сърцето

Автор: Прия Базил
(4.24 от 17 гласа)Религията, етносът, различията. Кой може да измери разстоянието между две сърца? 

Прия Базил и първият й преведен на български роман дават неочакван отговор на този въпрос – ""Аз съм просто друг ТИ"".  Анил и Лина. Лина и Анил. Двама души от различни светове – той от екзотичен Найроби, тя – от подреден Бирмингам. Той – дързък безбожник, тя – ревностна мюсюлманка. Пътищата им се преплитат и тази среща променя завинаги живота им. Тяхната история жонглира с представите на читателя за религия, любов, страст и предателство. Дали разумът може да надделее над сърцето и доколко човек е готов да загърби гордостта, предразъдъците и обвиненията на обществото в името на мечтите и любовта си?
   • Формат: ePub
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-книга? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр
Информация за избраната книга

Информация за избраната книга
Информация за книгата:

Автор: Прия Базил
Издател: ICU
Година: 2017
ISBN: 9786197153064

Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: