Прекрасният Орнамент на ТРИТЕ ВИЖДАНИЯ

Прекрасният Орнамент на ТРИТЕ ВИЖДАНИЯ

(3.67 от 9 гласа)Това е обяснение на “Скъпоценните слова за Пътя, включващ своя Резултат” (Лам Дре) - едно от съкровените учения на тибетската традиция Сакя, което води началото си от великия индийски сидха Вирупа. Поради голямата си интелигентност той овладява различните клонове на будистката наука и става един от настоятелите и водещите учители на университета в Наланда. През деня Вирупа преподавал Хинаяна и Махаяна, а тайно през нощта практикувал медитативните практики на Ваджраяна. На седемдесет и една години в продължение на шест вечери той получил телепатично инструкции от Ваджра Найратмия и последователно стигнал до шестата степен (бхуми) от пътя на Бодхисатва. След това напуснал Наланда, нарекъл се Вирупа и оттук нататък се разказват множество истории за неговото невежливо поведение и чудотворни сили, както и че подчинявал зли сили, въвеждал други адепти в пътя на будизма, а самият той постигал по-висшите етапи на духовно развитие.

Квинтесенцията на неговото постижение е формулирана в кратко устно учение, основано върху Хеваджра Тантра, което е основата на Лам Дре, Пътя, включващ своя резултат.  • Формат: ePub
  • Защита: няма
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
  • Как да купя е-книга? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

За моделите от серията Kindle е необходимо да конвертирате .epub файловете към .mobi формат с безплатната програма Calibre.

Виж софтуер за четене на е-книги и е-списания.


Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр
Информация за избраната книга

Информация за избраната книга
Информация за книгата:

Издател: Шамбала
ISBN: 9789548126304

Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: