30 минути в Бъдещето

30 минути в Бъдещето

(4.73 от 15 гласа)











е-книга

0.00 лв.

  • Формат: ePub
  • Защита: няма
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

За моделите от серията Kindle е необходимо да конвертирате .epub файловете към .mobi формат с безплатната програма Calibre.

Виж софтуер за четене на е-книги и е-списания.

Времето е река, то тече от Миналото, преминава през Настоящето и отива към трепетното Бъдеще! Искал ли си някога да надзърнеш там? С тази книга-игра твоето желание ще се изпълни! В "30 минути в Бъдещето" ТИ си Момчил Балев - начетен младеж, растящ в желязната хватка на Студената война. Този бряг на Времето, в който ние с Вас ще надзърнем, започва някъде след 1981 година, където героят ти в момента очаква повиквателна, за да служи в Българската Народна Армия...

 
...Но вместо това, сякаш някак неусетно и мимоходом, ТИ попадаш в едно подземие, където се намира тайната експериментална лаборатория на стар учен, който има важна задача и то точно за теб! Неговите очаквания са големи и са свързани с определен вид "пътуване във Времето", което ще ни разкрие тайните на невероятното очакващо и чакано митично Бъдеще! 
 
Оборудвани технологично - е, да, за България през 80-те! - ТИ, заедно с учения Антон Велев, ще направиш квантов скок към едно ново и неочаквано Бъдеще посредством тази фантастична книга-игра, която както и като никоя друга досега, достига и прекроява пътеките на самото Време!
 
Странните места и хора, на които ще попаднеш в книгата, се редуват едно след друго: секретни правителствени учреждения, военни полигони, скрити асансьори, откачени другари-агенти от Държавна сигурност, ексцентрични типове от Контраразузнаването, побеснели руснаци от ГРУ, красиви момичета със смарт-телефони от Бъдещето, нощни влакове и все интересни срещи с личности, между които и разговори с хора-полуроботи и всемогъщи създания от самото Бъдеще!
 
Разбули тайната на "30 минути в Бъдещето" и събери данни и знание относно всичко, което се случи, случвало се е и се случва в България дори и от преди епохата, наречена "Българския преход"! Бъдещето те очаква! Готов ли си?!
 
Тази книга-игра включва и фактологически речник-гид към онази епоха на безвремие, в който ти предлагаме също да се потопиш и така да откриеш някои фактологии, с които може и да не си запознат, ако ЕГН-то ти е след 2000-та година.... Защото тази книга не е просто игра, а една истинска червеева дупка към и във Времето. Тя ще те пренесе направо там, като ти разкрие истинската страна на това, което всички ни очаква, или може би вече ни се е случило... За да научиш останалото, просто си намери едно удобно местенце, свали този epub, хвани телефона си в ръка и... започни да избираш!
 
 
Художник & Корица: Христо Радоев
Епизоди: 300



Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр




Информация за избраната книга

Информация за избраната книга




Информация за книгата:

Издател: Dungeon-Factory.NET
Година: 2020
ISBN: 202063460

Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: