Супички, чорбички
Още от поредицата 99 кулинарни шедьоври
-
-
-
-
-
-
-
Поночки. Бухтички, Еклерипечатна:
4.90 лв.
2.50 EUR -
Рецептурник - 2 частпечатна:
18.00 лв.
9.20 EUR -
La Cucina Bulgaraпечатна:
26.00 лв.
13.29 EUR -
50 неустоими десертапечатна:
12.00 лв.
6.13 EUR -
Дребни деликатеси на трапезатапечатна:
4.00 лв.
2.04 EUR -
Чесънът - най-силният природен лечителпечатна:
4.00 лв.
2.04 EUR -
Месо, птици, риба и дивечпечатна:
7.50 лв.
3.83 EUR -
Ябълките. Ябълковият оцетпечатна:
10.00 лв.
5.11 EUR -
Сезонна кухняпечатна:
6.95 лв.
3.55 EUR
Испанците казват: ”От супата и любовта първото е по-скъпо!” Разбира се, те са попрекалили, но супата действително е любимо блюдо в цял свят – едно от най-вкусните и полезни постижения в кулинарията.
За една добра домакиня приготвянето на супичка е удоволствие, но и предизвикателство. Тя е олицетворение на домашния уют, действа успокояващо и въодушевява, но при приготвянето й освен продукти, трябва да се влага и доза хазарт, тоест да се експериментира. Само тогава ще ви поискат допълнителна порция…
Знаете ли, че има 150 типа супи и чорби и повече от 1000 вида, вариантите пък едва ли могат да се изброят.
Сигурно сте чували за супата „Седем китки”, опитвали ли сте обаче троянската чорба с изсушени гъби и джанки? Знаете ли да готвите минестра – зеленчуковата испанска супа в гърне? Опитвали ли сте великденската гръцка магерица? Бирена супа по немски след махмурлук? А какво ще кажете за едно ледено гаспачо в жегите?
Тази книга има важната задача да ви направи маестро в приготвянето на супички.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.