Свинско месо
Още от поредицата Любими домашни рецепти
-
-
-
-
-
-
-
Готварска книга 4 сезона - най-доброто от столетиетопечатна:
8.00 лв.
4.09 EUR -
Traditional Bulgarian Cuisineе-книга:
15.00 лв.
7.66 EUR -
Билки и домашни средства при болести на храносмилателната системапечатна:
4.50 лв.
2.30 EUR -
10-те храни, които очистват организмапечатна:
5.00 лв.
2.55 EUR -
Ястия от билковата градинапечатна:
3.00 лв.
1.53 EUR -
Голямата книга на Десертитепечатна:
16.00 лв.
8.18 EUR -
Вкусни картофипечатна:
48.80 лв.
24.95 EUR -
Домашното винопечатна:
6.00 лв.
3.06 EUR -
Вкусно или полезно? И двете!печатна:
5.00 лв.
2.55 EUR
Има ястия, които са безспорно вкусни, но има и такива още пo, които ни карат да забравим доброто възпитание и до последно да обираме със залък чинията, нищо, че тя отдавана е изтъркана до блясък. Няма място за безпокойство, защото всеки е изпадал в такава ситуация при поднесена тава със сочен свински джолан с картофи, мариновани свински ребърца, до златисто изпечена вратна пържола или друсан кебап. При ребърцата даже е още по-сладко, защото можеш до насита да си ближеш и пръстите. И хич да няма друга причина, за една банска капама е редно да се извади глиненият гювеч от дъното на шкафа. Ред месце, ред кисело зеле, розова сланинка, чубрица и чесън, после няколко часа на бавен огън и, за да се подсили апетита у чакащите, се пълнят чашите с червено вино.
Ей това е хубавото на зимата, че все ще намерим оправдания, когато прегрешим с ядене и пиене. Празници много, фурната щедра на топлина и аромати, чаши пълни. Как да устои човек на такива изкушения?!
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.