Окото на вълка. Безсмъртното плаване на капитан Джейкъб

Окото на вълка. Безсмъртното плаване на капитан Джейкъб

(3.43 от 7 гласа)Когато светът бил непознат за мнозина, и когато бил най-вече несигурно и опасно място, един пират се превърнал в легенда. Там откъдето минел, нищо не оставял, потапял кораби за минути, а с врага се отнасял по най-жестокия начин, който можете да си представите.

Кралете го нарекли Червеният дявол. Командвал добре снабден с топове пиратски галеон, който носел името “Летящата господарка” – наречен така заради скоростта, която развивал.

През лятото на 1680 г. Червеният дявол нападнал адмиралският кораб “Елизабет втора”. Екипажът бил пленен, без да се пролива излишна кръв, а корабът бил потопен, като преди това моряците били заточени на самотен остров.

След пет години безмилостният главатар се върнал и заварил екипажа мъртъв. Скелетите на приблизително тридесет човека висели по палмите.

Корсарят забелязал висящите скелети и бързо наредил на екипажа си обратен курс.

И тъй всичко започнало през 1686 г., когато светът бил населен от къде-къде по-кръвожадни пирати.

Екипажът на “Летящата господарка” бил верен на своя капитан и изпълнявал всяка негова заръка. Пиратският галеон бил толкова бърз, че никой, никой не смогвал да му се изплъзне. Червеният дявол, чието истинско име било Бартоломю Робъртс се занимавал предимно с търговия на роби, пренасял ги от Черния континент до Северна Америка, разбира се губернаторът заплащал добре за стоката.

Червеният дявол нападал испанските пристанища и хвърлял всички жители в неописуем ужас.

Истинската история започва тук.  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-книга? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр
Информация за избраната книга

Информация за избраната книга
Информация за книгата:

Издател: Libra Scorp
Страници: 289
ISBN: 9789544711801

Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: