Киран - Годеницата на воина или Мъст по разписание

Още от поредицата Киран. Правото на най-силния

Киран - Годеницата на воина или Мъст по разписание

(4.83 от 12 гласа)











Киран МакВаррас виждаше бъдещето си като прекрасно и безоблачно – в любимия университет, с най-добрата приятелка, с отлични перспективи за кариера. Имаше желание да взима всичко от живота.

Всичко се промени в един ден – тя бе принудена да замине за родната си планета - затворен свят, където за дъщерите на воините е предвидена само една, много незавидна роля и те нямат никакъв шанс да се противопоставят на тези, които са по-бързи, по-умни, по-силни. Това си мислеха те – умните, бързи и силни, притежаващи свръхразум и ръководещите се единствено от Правото на най-силния, тар-ени. 
Но Кирра не е готова да бъде марионетка в чужда игра и неочакваната й иристанска ваканция се превръща в познавателен практикум по диверсионна дейност. В края на краищата, нали първото правило на кадета на Космическия университет е: „Отмъсти и спи спокойно.“
 
Над двореца на хассара на Айгор е надвисва невидима, но вече планирана заплаха…



  • Формат: ePub
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-книга? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр




Информация за избраната книга

Информация за избраната книга




Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: