Варивата
Години наред специалистите по хранене не се осмеляваха да препоръчват варивата за редовна консумация. Днес, обаче, хранителната им стойност, както и лечебните им качества, са вече потвърден факт. И диетолозите не само ги реабилитираха, но са на мнение, че съвременният човек би допуснал сериозна грешка, ако ги пренебрегва в менюто си. Но щеше да е безкрайно скучно, ако ви говорим само колко полезни са варивата. Защото има ли нещо по-вкусно от сварената в глинено гърне манастирска чорба? Или от пикантната люта яхния с царевица, която сме откраднали от латино-кухнята? Да не говорим за ориза, който ни дава безкрайно много възможности да се развихрим.
Kниги от същия жанр
-
Готварска тетрадка за 200 рецепти на...печатна: 6.00 лв. -
Вкусни подаръци - домашно приготвенипечатна: 4.00 лв. -
Здравословен хляб от цял святпечатна: 7.00 лв. -
Българска национална кухня - Български езикпечатна: 10.00 лв. -
10-те храни, които засилват имунитетапечатна: 5.00 лв. -
Любими семейни рецептие-книга: 4.50 лв.печатна: 9.00 лв. -
Английска, ирландска, шотландска кухняпечатна: 2.50 лв. -
Моето меню за 15 минутипечатна: 34.99 лв. -
Украси за тортипечатна: 19.90 лв.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.