Варивата
Години наред специалистите по хранене не се осмеляваха да препоръчват варивата за редовна консумация. Днес, обаче, хранителната им стойност, както и лечебните им качества, са вече потвърден факт. И диетолозите не само ги реабилитираха, но са на мнение, че съвременният човек би допуснал сериозна грешка, ако ги пренебрегва в менюто си. Но щеше да е безкрайно скучно, ако ви говорим само колко полезни са варивата. Защото има ли нещо по-вкусно от сварената в глинено гърне манастирска чорба? Или от пикантната люта яхния с царевица, която сме откраднали от латино-кухнята? Да не говорим за ориза, който ни дава безкрайно много възможности да се развихрим.
Kниги от същия жанр
-
Медена кухняпечатна:
2.50 лв.
1.27 EUR -
Екзотични плодове и зеленчуципечатна:
4.00 лв.
2.04 EUR -
Нова готварска книга за мъжепечатна:
20.00 лв.
10.22 EUR -
Да готвим с Лучияпечатна:
18.00 лв.
9.20 EUR -
Рецепти за здравословни... изкушенияпечатна:
2.00 лв.
1.02 EUR -
Ястия с карантияпечатна:
3.00 лв.
1.53 EUR -
Постна кухняпечатна:
9.00 лв.
4.60 EUR -
Бирена кухняпечатна:
3.99 лв.
2.04 EUR -
Зеленчуци за здравепечатна:
59.70 лв.
30.52 EUR
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.