Ястия с месо
Пенка Чолчева е без съмнение най-авторитетната авторка на готварски книги в България. През 1921 г. тя основава "Вестник на жената", а първият й сборник с рецепти излиза през 30-те години на XX век и претърпява множество преиздания. Пенка Чолчева води рубрики за кулинария и практични съвети в различни вестници и списания, а готварските й книги се радват на неизменен успех. Настоящият сборник предлага най-доброто от нашата традиционна кухня. Сборникът е съобразен с вкусовете на българина и възможностите на пазара, а указанията са подробни и ясни, така че да улеснят дори и неопитната домакиня. Всички рецепти са изпитани лично от авторката и отговарят на изискванията за здравословно хранене.
Kниги от същия жанр
-
В кухнята на Варварапечатна: 6.00 лв. -
Българска традиционна кухняпечатна: 32.00 лв. -
30 избрани рецепти с точени корипечатна: 2.50 лв. -
Кулинарни специалитети за по-малко от 1 часпечатна: 3.00 лв. -
Супички, чорбичкипечатна: 3.99 лв. -
Готвим в глинени съдовепечатна: 9.50 лв. -
Как да направим винопечатна: 5.80 лв. -
Ориенталска кухняпечатна: 7.00 лв. -
Риба и морски даровепечатна: 29.85 лв.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.