Ястия с месо
Пенка Чолчева е без съмнение най-авторитетната авторка на готварски книги в България. През 1921 г. тя основава "Вестник на жената", а първият й сборник с рецепти излиза през 30-те години на XX век и претърпява множество преиздания. Пенка Чолчева води рубрики за кулинария и практични съвети в различни вестници и списания, а готварските й книги се радват на неизменен успех. Настоящият сборник предлага най-доброто от нашата традиционна кухня. Сборникът е съобразен с вкусовете на българина и възможностите на пазара, а указанията са подробни и ясни, така че да улеснят дори и неопитната домакиня. Всички рецепти са изпитани лично от авторката и отговарят на изискванията за здравословно хранене.
Kниги от същия жанр
-
Балансирано диабетично храненепечатна: 5.00 лв. -
DiVino Guide - Българските вина 2013печатна: 9.00 лв. -
Разделно хранене в българската кухня - Енциклопедия 700 рецептипечатна: 20.00 лв. -
Мъже в кухнятапечатна: 7.50 лв. -
Любими семейни рецептие-книга: 4.50 лв.печатна: 9.00 лв. -
1585 от най-добрите и изпитани рецептипечатна: 18.00 лв. -
Готвим за 20 минутипечатна: 6.90 лв. -
Зимнина в бурканипечатна: 3.00 лв. -
Джобен наръчник за производство на домашна ракияпечатна: 4.00 лв.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.