Усури - брой 106/2013

Още от поредицата Усури

Усури - брой 106/2013

(3.00 от 6 гласа)











НАШЕТО СЪЗНАНИЕ ОПРЕДЕЛЯ ТЯЛОТО
За енергийните ни дрехи разказва юнското „Усури”, но не забравя и най-важната, физическата.

Най-важна е, защото именно за нея трябва да се погрижим първо. Движение, радост, чиста храна – възможностите, които ни дава началото на лятото, са неограничени. Пречистваме се просто като дишаме. Към енергийното ни води всеки плод, всяко положително преживяване. Просто всеки ден.

Това е брой, от който много ще научите за себе си – Валерия Трифонова например ни разказва за ЕНЕРГИЙНАТА ПИРАМИДА НА СЪЩЕСТВУВАНЕТО според йога. Асен Асенов-Хермес пък твърди, че богомилите български са владеели това познание и са го дарили на цяла Европа. В една страна от Стария континент богомилството живее и до днес. Но не България, а Босна и Херцеговина.

Пак за висше съзнание говорят Харилал и Мира. Те живеят в Керала, но сега – в края на май и началото на юни, гостуват на страната ни. А в списанието представят ГУРУКУЛА СИСТЕМАТА НА ВЪЗПИТАНИЕ, която и до днес жъне прекрасни плодове в Индия. Ние също имаме традиция в това отношение, макар и млада – методът на сугестопедията на проф. Лозанов е даван за пример от ЮНЕСКО. Вярваме, че бъдещето е пред него! Затова и толкова подробно го описваме в този брой на „Усури”.

А също вярваме, че зачетете ли се в списанието, и вашето съзнание ще е по-чисто, по-бистро, извисено. ДА ПОЛЕТИМ В ЛЯТОТО И ДА СБЪДВАМЕ СЕБЕ СИ – това си пожелаваме. Нека „Усури” е верният ни помощник сега...



  • Формат: PDF
  • Защита: няма
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

За моделите от серията Kindle е необходимо да конвертирате .epub файловете към .mobi формат с безплатната програма Calibre.

Виж софтуер за четене на е-книги и е-списания.


Още електронни списания

Още електронни списания




Информация за избраното списание

Информация за избраното списание




Информация за книгата:

Издател: Аргед
Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2013
Страници: 100
ISSN: 201313122665106
Поредица: Усури


ИМЕТО „УСУРИ” ВИНАГИ Е БУДЕЛО ЛЮБОПИТСТВО. То обаче няма нищо общо с усурийските тигри, защото е съчетание на понятия от санскрит. У - това е енергията, която идва от ИЗТОЧНИКА, носи идеите и животворните вибрации на КОСМИЧЕСКОТО СЪРЦЕ; СУР пък побира в себе си космическата мъдрост, еволюцията, изминатия път, натрупания опит; и накрая идва ред на И - това е изявеното във видимия свят сега. Целостта на всичко това ражда УСУРИ – не само думичката, но и самото списание . Придружете ни в нашето приключение за духа и ще откриваме заедно себе си – всеки месец с всяка страница...


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: