Усури - 102 брой/2012

Още от поредицата Усури

Усури - 102 брой/2012

(2.86 от 7 гласа)











ИСТОРИИ ОТ ВЪЗДУХА И ПЛАНИНАТА
Разказва ги януарското „Усури”, като освен занимателни срещи предлага и раздел, посветен на децата

ГОДИНА НА СВЪРЗВАНЕ С ДЕТСКАТА СЪЩНОСТ – това означава, че през 2013-а сп. „Усури” ще развива способността да съ-творяваме живота си заедно с нашите деца. Много от акцентите по страниците ще са именно посветени на детските способности, на детската радост. Още от януари можем за малко да напуснем трона си на възрастни – с помощта на няколко простички медитации ще събудим вътрешното си дете и ще почувстваме отново енергията да си дете. Как да храним децата, как да развиваме специалните им потребности – това са още два ракурса от януарското издание. Съветът обаче е един: оставете детето да прояви себе си и така ще е пълноценна вашата връзка, вашата роля на родител, на приятел...

Ето обаче кои са гостите в януарския брой:

Човекът птица Людмил Дренски
Разказ за въздушната йога и философията да смениш гледната си точка

Лекуващият домовете ни Цветозар Мръвков
И своя вътрешният дом да излекуваме с фън шуй, предлага специалистът

Нагуалът дон Мигел Руис
Петте споразумения са особено актуални през 2013-а

Говорещият с планината Иван Гинев
Експедиция до Памир, която пречиства...

По страниците на „Усури” през януари ще срещнете и картини, които сбъдват другата реалност в нас – това не е експеримент, а просто изобразяване на нашия истински Дом... Отворите ли списанието, ще стихнете пред вида на Слънцето, Триединния пламък, Вселената, която ражда благодат... Щастлива да е срещата ви!



  • Формат: PDF
  • Защита: няма
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

За моделите от серията Kindle е необходимо да конвертирате .epub файловете към .mobi формат с безплатната програма Calibre.

Виж софтуер за четене на е-книги и е-списания.


Още електронни списания

Още електронни списания




Информация за избраното списание

Информация за избраното списание




Информация за книгата:

Издател: Аргед
Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2013
ISSN: 201313122665102
Поредица: Усури


ИМЕТО „УСУРИ” ВИНАГИ Е БУДЕЛО ЛЮБОПИТСТВО. То обаче няма нищо общо с усурийските тигри, защото е съчетание на понятия от санскрит. У - това е енергията, която идва от ИЗТОЧНИКА, носи идеите и животворните вибрации на КОСМИЧЕСКОТО СЪРЦЕ; СУР пък побира в себе си космическата мъдрост, еволюцията, изминатия път, натрупания опит; и накрая идва ред на И - това е изявеното във видимия свят сега. Целостта на всичко това ражда УСУРИ – не само думичката, но и самото списание . Придружете ни в нашето приключение за духа и ще откриваме заедно себе си – всеки месец с всяка страница...


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: