Строителна техника - брой 5/2016

Още от поредицата Строителна техника

Строителна техника - брой 5/2016

(4.29 от 21 гласа)











  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

От 14 до 16 септември на кариера Балша се проведе второто издание на демонстрационното изложение StroMa Expo, в което взеха участие повечето български вносители на земекопни, пътностроителни и кариерни машини. Техниката бе представена в действие по изключително атрактивен начин на обособени демонстрационни площи чрез професионални оператори, а всеки посетител можеше да изпробва желаната от него машина. На StroMa Expo 2016 имаше много повече машини и изложители, отколкото на първото издание.

На 20 и 21 септември Елтрак България, официалният представител на Caterpillar у нас, организира в Бургас демонстрация на пътностроителна техника от световната марка. В центъра на вниманието бе колесният асфалтополагач Cat AP300F от най-новата серия F. Събитието се проведе с любезното съдействие на фирма Път 2004 от Бургас, която предостави за целите на демонстрацията също верижен асфалтополагач Cat AP655D и 9,5-тонен двубандажен валяк Cat CD54.

През 2016-а се навършват 50 години от изобретяването на самосвала със съчленена рама - дъмпер. А компанията, която комерсиализира тази концепция през 1966 г. – Volvo CE, е все още пазарен лидер. През 2016 г. шведският производител продължава иновациите с въвеждането на серия Н, която включва най-големия произвеждан някога дъмпер А60Н в 60-тонния клас.

В брой 5/2016 на сп. СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА можете да прочетете още:

StroMa Expo 2016 - истинското изложение за строителна техника: репортаж от представянето на всеки изложител по време на StroMa Expo 2016

Отново Hiab за Артекс инженеринг

Галчев инженеринг с техника от Wirtgen Group – фирмата инвестира в нови фрези за асфалт Wirtgen, асфалтополагач Vögele и валяци Hamm

Ефективно пресяване и трошене с Keestrack – белгийският производител на трошачна и пресевна техника подписа през юли договор за официално представителство със Стротех инженеринг

Предпремиера на Hitachi ZX210LCN-6

Бързо и ефективно асфалтиране с Caterpillar – репортаж от демонстрациите на асфалтополагачи и валяк Caterpillar в Бургас

Отзвук от Пловдивския панаир 2016 – репортаж от представянето на производителите и вносителите на строителна техника като участници на панаира от 26.09 до 01.10

50 години дъмпери Volvo – половинвековен юбилей от създаването на първия съчленен самосвал в света

Liebherr: Мегаизложител на мегаизложение – репортаж от bauma 2016

Хибридни багери Komatsu – опитът на клиента

Как да изберем верижен багер – основни стъпки и полезни съвети при избора на конкретен модел и конфигурация на верижен багер



Още електронни списания

Още електронни списания




Информация за избраното списание

Информация за избраното списание




Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2016
ISSN: 201613125


Списание СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА е периодично специализирано издание, което покрива широк спектър от въпроси и проблеми, свързани с машини, инсталации, системи и технологии, използвани в сектори като сградно, инфраструктурно, пътно и подземно строителство, добив и преработка на инертни материали, въглища и други полезни изкопаеми. Тази пъстра палитра от техника включва багери, челни товарачи, булдозери, автогрейдери, валяци, асфалто- и бетонополагачи, самосвали, трошачки, пресевни инсталации, кранове, вишки, компресори и т.н. В списанието се публикува разнообразна информация за нови модели, поддръжка, сервиз, продажби, пазари, производители и технологии.

СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА предлага постоянни рубрики, в които може да се проследят различни важни тенденции. Най-популярните са: Хроника, Ново в BG, Премиери, Н.В. Клиентът Списанието отразява големите изложения в Европа и България.

Редакторите на СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА задължително посещават изложения като bauma (Мюнхен), Intermat (Париж) и Samoter (Верона).
Информацията, която списанието предоставя на своите читатели, се допълва от сайтa www.bageri.bg, чието съдържание се обновява ежедневно.


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: