Ресторантът-организиране и управление
Ресторантът-организиране и управление е практическо ракъводство за това "как да" и "как да не" постъпвате при откриването и ръководенето на ресторант. Книгата ще ви помогне да максимализирате ползите от дейността си, ато се учите от реални професионални примери и ситуации. В нея ще намерите ключовите теми, от които зависи успехът на всеки ресторант.
Kниги от същия жанр
-
НЛП за мениджърипечатна:
14.00 лв.
7.15 EUR -
Пиле на фурнапечатна:
2.20 лв.
1.12 EUR -
Процесът по ЗАННпечатна:
23.00 лв.
11.75 EUR -
Етажна собственостпечатна:
3.00 лв.
1.53 EUR -
Търговска кореспонденция и организация на офисапечатна:
7.00 лв.
3.57 EUR -
Защо искаме да сте богатпечатна:
23.00 лв.
11.75 EUR -
Осигурително правопечатна:
36.00 лв.
18.40 EUR -
Наказателен процес: схеми и таблиципечатна:
7.50 лв.
3.83 EUR -
70 икономични рецептипечатна:
5.99 лв.
3.06 EUR
Информация
Информация за книгата:
Издател: Дионис
Категория:
Бизнес, Икономика, Право
,
Мениджмънт, Маркетинг, Човешки ресурси
,
Храни
Година: 2012
Страници: 168
ISBN: 9789542921059
Баркод: 9789542921059
Тегло: 0.47 кг.
Размер: 21.00x29.50 см.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.