Ресторантът-организиране и управление
Ресторантът-организиране и управление е практическо ракъводство за това "как да" и "как да не" постъпвате при откриването и ръководенето на ресторант. Книгата ще ви помогне да максимализирате ползите от дейността си, ато се учите от реални професионални примери и ситуации. В нея ще намерите ключовите теми, от които зависи успехът на всеки ресторант.
Kниги от същия жанр
-
Изготвяне на съвършеното CVпечатна:
12.00 лв.
6.13 EUR -
Ястия в глинен гювечпечатна:
6.00 лв.
3.06 EUR -
Бърза диабетична кухняе-книга:
4.00 лв.
2.04 EURпечатна:
6.00 лв.
3.06 EUR -
Иновационното развитие на страните от Източна Азияпечатна:
10.00 лв.
5.11 EUR -
Свободният пазар и неговите враговепечатна:
9.00 лв.
4.60 EUR -
Стара градска кухняпечатна:
8.00 лв.
4.09 EUR -
Празнична кухняпечатна:
8.00 лв.
4.09 EUR -
Социално осигуряване 2013 + CDпечатна:
38.40 лв.
19.63 EUR -
Актуални проблеми на новия Граждански процесуален кодекспечатна:
18.00 лв.
9.20 EUR
Информация
Информация за книгата:
Издател: Дионис
Категория:
Бизнес, Икономика, Право
,
Мениджмънт, Маркетинг, Човешки ресурси
,
Храни
Година: 2012
Страници: 168
ISBN: 9789542921059
Баркод: 9789542921059
Тегло: 0.47 кг.
Размер: 21.00x29.50 см.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.