Ресторантът-организиране и управление
Ресторантът-организиране и управление е практическо ракъводство за това "как да" и "как да не" постъпвате при откриването и ръководенето на ресторант. Книгата ще ви помогне да максимализирате ползите от дейността си, ато се учите от реални професионални примери и ситуации. В нея ще намерите ключовите теми, от които зависи успехът на всеки ресторант.
Kниги от същия жанр
-
Успешни бизнес стратегиипечатна: 12.00 лв. -
102 решения на ВАС по данъчни и митнически делапечатна: 16.00 лв. -
Диагностика и промяна на организационната културапечатна: 21.00 лв. -
За принципите на политическата икономия и данъчното облаганепечатна: 22.90 лв. -
Голямата книга на Десертитепечатна: 16.00 лв. -
Маркетингово позициониранепечатна: 15.00 лв. -
Наказателно-процесуален кодекспечатна: 7.80 лв. -
Десетте смъртни гряха на маркетинга: Симптоми и решенияпечатна: 14.00 лв. -
Държавно обществено осигуряванепечатна: 4.90 лв.
Информация
Информация за книгата:
Издател: Дионис
Категория:
Бизнес, Икономика, Право
,
Мениджмънт, Маркетинг, Човешки ресурси
,
Храни
Година: 2012
Страници: 168
ISBN: 9789542921059
Баркод: 9789542921059
Тегло: 0.47 кг.
Размер: 21.00x29.50 см.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.