Ресторантът-организиране и управление
Ресторантът-организиране и управление е практическо ракъводство за това "как да" и "как да не" постъпвате при откриването и ръководенето на ресторант. Книгата ще ви помогне да максимализирате ползите от дейността си, ато се учите от реални професионални примери и ситуации. В нея ще намерите ключовите теми, от които зависи успехът на всеки ресторант.
Kниги от същия жанр
-
История на българските книжни парипечатна: 50.00 лв. -
Предприемачество и мениджмънт, част 1печатна: 15.90 лв. -
Свободно паданепечатна: 15.00 лв. -
Държавно обществено осигуряванепечатна: 4.90 лв. -
Поверително от Харвард бизнес скул: Пътят на успехапечатна: 18.00 лв. -
Днес готвя аз!печатна: 19.99 лв. -
Разрушавай – не градипечатна: 8.99 лв. -
Просо - суперхраната на бъдещетопечатна: 4.90 лв. -
Болгарская кухняпечатна: 26.00 лв.
Информация
Информация за книгата:
Издател: Дионис
Категория:
Бизнес, Икономика, Право
,
Мениджмънт, Маркетинг, Човешки ресурси
,
Храни
Година: 2012
Страници: 168
ISBN: 9789542921059
Баркод: 9789542921059
Тегло: 0.47 кг.
Размер: 21.00x29.50 см.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.