Ресторантът-организиране и управление
Ресторантът-организиране и управление е практическо ракъводство за това "как да" и "как да не" постъпвате при откриването и ръководенето на ресторант. Книгата ще ви помогне да максимализирате ползите от дейността си, ато се учите от реални професионални примери и ситуации. В нея ще намерите ключовите теми, от които зависи успехът на всеки ресторант.
Kниги от същия жанр
-
Готварската книга на мама Муминкапечатна: 14.80 лв. -
Българска кухняпечатна: 8.00 лв. -
Стъпи здраво на пазарапечатна: 15.00 лв. -
Мениджмънтът в следващото обществопечатна: 18.00 лв. -
Закон за обществените поръчки. Закон за концесиите. Закон за защита на конукренциятапечатна: 4.90 лв. -
Златни рецепти със златни плодовепечатна: 4.00 лв. -
Мегапромяна. Светът през 2050печатна: 20.00 лв. -
Търговско счетоводствопечатна: 10.00 лв. -
Финансов инженерингпечатна: 12.00 лв.
Информация
Информация за книгата:
Издател: Дионис
Категория:
Бизнес, Икономика, Право
,
Мениджмънт, Маркетинг, Човешки ресурси
,
Храни
Година: 2012
Страници: 168
ISBN: 9789542921059
Баркод: 9789542921059
Тегло: 0.47 кг.
Размер: 21.00x29.50 см.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.