Овче, козе и биволско мляко и продукти от тях

Овче, козе и биволско мляко и продукти от тях

(3.00 от 1 глас)











Овчето, козето и биволското мляко спадат към групата на т.н. "мини-млека". Това се дължи на факта, че обемът на тяхното производство в световен мащаб в сравнение с обема на произвежданото краве мляко, е сравнително малък. За България получаването и преработката на овче, козе и биволско мляко е имало и вероятно и в бъдеще ще има икономическо значение. Търсенето на продукти от тези млека, както и нашия, така и на външния пазар непрекъснато се увеличава и то на доста по-високи цени, в сравнение с цените на продуктите от краве мляко. Всеизвестно е високото качество на овчето и биволското българско кисело мляко, на кашкавал от овче мляко "Балкан", на овчето саламурено сирене, плесенно сирене "Рокфор", "Пекорино романо", "Манчего", "Гравиера","Кефалотири" и други.



Печатна книга

20.00 лв.

  • Наличност: не
  • Безплатна доставка за поръчка над 39.90 лв.
  • Доставка 3.99 лв. за поръчка над 9.99 лв.
  • За поръчка до 9.99 лв. доставка 3.99 лв.


Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр




Информация

Информация




Информация за книгата:

Издател: Еньовче
Категория: Кулинария , Храни
Страници: 150
ISBN: 9789549373929
Баркод: 9789549373929
Тегло: 0.50 кг.
Размер: 17.00x24.00 см.

Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: