Обработка на отстреляния дивеч
Тази книга дава насоки и предлага необходимите мерки за придобиване на качествено и вкусно месо от космат и пернат дивеч. Във въведението се разясняват законови положения, които са важни за ловеца, за търговията с дивеч и за закрила на потребителите.
Достъпните текстове и многобройни серии от цветни снимки представят процеса на правилното съхранение на косматия и пернат дивеч. Примери с цветни илюстрации помагат на читателя да разпознава най-често срещаните болести при дивеча. Също така цветни серии показват утвърдени техники както за обработка на дивечовото месо, така и на всички трофеи от копитен дивеч и кожи на хищници.
Kниги от същия жанр
-
Експерт по аранжиране на цветяпечатна: 23.95 лв. -
Сибирско хъскипечатна: 9.99 лв. -
Ферари Формула 1. Символ на стилпечатна: 18.00 лв. -
Какуро for Dummies - книга 1печатна: 3.99 лв. -
Всичко, което трябва да умее един мъжпечатна: 14.95 лв. -
История на футболапечатна: 28.00 лв. -
ВЪПроси на РОСИпечатна: 6.00 лв. -
Папагалипечатна: 15.00 лв. -
Немската Овчарка: пълен справочникпечатна: 29.99 лв.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.