Обработка на отстреляния дивеч
Тази книга дава насоки и предлага необходимите мерки за придобиване на качествено и вкусно месо от космат и пернат дивеч. Във въведението се разясняват законови положения, които са важни за ловеца, за търговията с дивеч и за закрила на потребителите.
Достъпните текстове и многобройни серии от цветни снимки представят процеса на правилното съхранение на косматия и пернат дивеч. Примери с цветни илюстрации помагат на читателя да разпознава най-често срещаните болести при дивеча. Също така цветни серии показват утвърдени техники както за обработка на дивечовото месо, така и на всички трофеи от копитен дивеч и кожи на хищници.
Kниги от същия жанр
-
Наръчник за живота във Великобритания: 4 Bulgariansпечатна:
19.99 лв.
10.22 EUR -
Енциклопедия за домакинята - моят домпечатна:
6.00 лв.
3.06 EUR -
Градински цветя - 330 видапечатна:
12.00 лв.
6.13 EUR -
Експерт по аранжиране на цветяпечатна:
23.95 лв.
12.24 EUR -
Гълъбпечатна:
4.00 лв.
2.04 EUR -
Папагалипечатна:
15.00 лв.
7.66 EUR -
Ловът в Българияпечатна:
12.00 лв.
6.13 EUR -
Възли и сплитанияпечатна:
6.00 лв.
3.06 EUR -
101 места за семейни екскурзиипечатна:
19.00 лв.
9.71 EUR
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.