Качествена домашна ракия
Смятаме се за майстори на домашната ракия, но знаем ли всички тънкости?
Знаем ли, че дори от моркови, картофи, пшеница и ечемик можем да направим качествена ракия?
Знаем ли
- как да подготвим материала за ферментация така, че да не го похабим
- кога и как да отстраним първака и да го използваме ли в преварката
- а патоките
- какви подобрители, бистрители и ароматизатори да използваме, за да стане нашата ракия превъзходна.
На тези и на още много други въпроси ще намерите отговор в поредната книга на проф. Д. Цаков. В нея той разкрива тайни, научени от практиката и неписани до сега в големите книги. Споделя своя опит и многогодишни наблюдения и ни съветва как да подобрим качеството на вече произведена, но незадоволяваща изискванията ни ракия.
Kниги от същия жанр
-
Бел Амипечатна:
15.00 лв.
7.66 EUR -
СПИСАНИЕ DIVINO бр. 10печатна:
10.00 лв.
5.11 EUR -
Бивалици, книга 3печатна:
19.00 лв.
9.71 EUR -
Съчинения в 5 тома: Тримата глупаци, том 4печатна:
20.00 лв.
10.22 EUR -
Геният на тениса. Биография на Роджър Федерерпечатна:
25.00 лв.
12.78 EUR -
Приключения в Океанапечатна:
2.99 лв.
1.52 EUR -
Инструменти за всичкопечатна:
4.99 лв.
2.55 EUR -
Вампириадапечатна:
6.30 лв.
3.22 EUR -
Тракийското Писмо Декодирано 2печатна:
10.00 лв.
5.11 EUR
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.