Кръв, кости и масло
Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.
Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.
еКнига, еСписание - това е файл, съдържащ текст, шрифтове, изображения, хипервръзки, видео или звук. Текстът е форматиран по начин познат от печатните издания.
Библио.бг разпространява изданията във формати .ePub и/или .PDF
"Прочети откъс" - натискайки този бутон, вие добавяте файл с откъс от съдържанието на изданието в "Моята библиотека". Това е мястото, от където може да свалите файла и да го отворите на своето устройство.
"Поръчай" - натискайки този бутон, вие добавяте изданието в своята "Кошница" с продукти за плащане. От там може да изберете начин на плащане и да платите. В зависимост от начина на плащане, вашите издания ще бъдат налични за четене в "Моята библиотека" веднага или след извършване на плащането от вас към Библио.бг
Издания с цена 0 стават моментално достъпни, с натискането на бутон "Поръчай", в "Моята библиотека".
Начините за плащане са: С директно въвеждане на Кредитна карта, ePay, EasyPay, PayPal, банков превод, ваучер със стойност.
DRM: е система за контрол на достъпа до електронните издания. Това е изискване на някои от издателствата свързано с разпространението. Книгите, които имат DRM са означени със знак "DRM". Повече за DRM тук
* при възникнали въпроси свързани с достъпността на закупените издания се свържете с нас на оставените контакти
Преди Габриел Хамилтън да отвори успешния си малък ресторант Prune в Ню Йорк, тя прекарва двайсет бурни години, белязани от идилично детство и трудна младост, преминала в непокорство, дрога, сексуални търсения, временна заетост в ресторантски кухни и барове по света.
Чувството на лекота и удобство в кухнята са закодирани у нея от ранна възраст, когато родителите й организират многолюдни партита с аромат на печени агнета, дим от ябълково дърво и марината с чесън и розмарин – ухания, станали част от съществото й.
Книгата следва едно необичайно пътешествие през различните кухни, които авторката обитава: селската кухня от нейното детство; кухните на Франция, Гърция и Турция, където често я хранят непознати и където усвоява същността на ресторантьорството; бездушните кетъринг фабрики, които й помагат да плаща наема си; собствената й кухня в Prune със стотиците неочаквани предизвикателства; кухнята на италианската й свекърва като свързващо звено между щастливото детство и собственото й бъдещо семейство – резултат от труден брак, дал й въпреки всичко богати и трайни дивиденти.
„Кръв, кости и масло“ е непоколебимо и лирично четиво. Своята история Габриел Хамилтън разказва с необикновена искреност, вдъхновение, хумор и страст. И ако вечерята в ресторант Prune на Хамилтън в нюйоркския Ист Вилидж е вълшебно преживяване за сетивата, то нейният едновременно епичен и интимен роман е рядко срещано удоволствие за душата.
Kниги от същия жанр
-
Пробуждането на Атлантидае-книга:
6.00 лв.
3.06 EURпечатна:
12.00 лв.
6.13 EUR -
Възмущениее-книга:
8.00 лв.
4.09 EURпечатна:
14.00 лв.
7.15 EUR -
1: Господар на гневае-книга:
17.99 лв.
9.19 EUR -
Чуй песента на вятъра / Пинболе-книга:
10.00 лв.
5.11 EUR -
Милионеркатае-книга:
13.00 лв.
6.64 EUR -
Кучешки годиние-книга:
24.00 лв.
12.27 EUR -
Формата на водата - кн.1е-книга:
6.00 лв.
3.06 EURпечатна:
5.30 лв.
2.70 EUR -
Пророчеството Венецияе-книга:
16.00 лв.
8.18 EURпечатна:
19.99 лв.
10.22 EUR -
Тирзае-книга:
12.00 лв.
6.13 EUR
Информация за избраната книга
Информация за книгата:
За автора
Габриел Хамилтън
Биография:
Габриел Хамилтън e собственик и главен готвач на Prune, ресторант в Ню Йорк.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.