Камиони - брой 5/2019

Още от поредицата Камиони

Камиони - брой 5/2019

(5.00 от 6 гласа)











  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

Новият брой на сп. КАМИОНИ – бр. 5 / юни 2019

Новият Actros – камион като S класа. Новият Actros скоро ще е и в България. Списание КАМИОНИ имаше възможност за драйв тест в Барселона. Тествахме всички нови високотехнологични системи и - да, новият Actros e като S класа. Защо? 
Малките лъвчета MAN TGE 3.180 и 5.180. От началото на юни 2019 г. TGE - най-малкият лъв в гамата на MAN Truck and Bus, е официално представен и в България. Списание КАМИОНИ тества за пръв път у нас паралелно две от версиите - MAN TGE 3.180 и 5.180.
Ангел Джамбазки: Ще настоявам от Пакет Мобилност да отпаднат връщането на празни камиони и „домашният арест“ на шофьорите. Каква е равносметката на Джамбазки относно досегашните гласувания на Пакета, какви са перспективите да бъде договорен финален текст, отговарящ на интересите на българския транспортен бранш?
Фалстарт за тол системата. Стартът на тол системата за превозни средства с допустима максимална маса над 3,5 т, който трябваше да е на 16 август, бе отложен за 16 ноември. Какви са исканията на бранша?
Scania Driver Competition 2019 – едно състезание, много победители. 30 водачи от 30 европейски държави, включително и България, показваха умения, за да спечелят голямата награда – чисто нов влекач Scania. Победителят демонстрира невероятно самообладание и изключително точно и безгрешно изпълнение.
 
В брой 5 / 2019 на сп. КАМИОНИ можете да прочетете още:
 
Ford Ranger Raptor - Скъпа играчка за офроуд маниаци. Новият модел на Ford е прицелен в по-заможните фенове на рали маратоните, обещавайки им офроуд качества, недостижими за друг сериен пикап.
Otokar Ulyso T – малкият голям автобус. Otokar Ulyso T е компактен, но пълноценен туристически автобус, идеално пригоден за екскурзии, както и за междуградски превози по редовни линии.
Агри-М отвори широко вратите си за приятели и партньори. Над 200 представители на българския транспортен бранш посетиха организирания от Агри-М Ден на отворените врати в Скания център – Пловдив.
Булавто България разшири сервизния си център в София. 
Schmitz Cargobull представи "умния" петтонен X-LIGHT. В "света на умните ремаркета" на Schmitz Cargobull се появи още един кандидат за слава - S.CS UNIVERSAL X-LIGHT.
Автовозна композиция RIMO дебютира в България. 
Шмиц Каргобул откри новия си център в София с премиера
iTRUCKS навършва една година от създаването си
Новият дом на Далко Моторс
Новият Opel Movano
Експериментът Renault EZ-FLEX излиза в града
Задвижване от ремаркето създава допълнителна тяга
Автовозна композиция RIMO дебютира в България
Миене на превозните средства 
Хари Уолтърс се качи в „кабината“ на DAF Trucks
Goodyear лансира клиентски решения и нови продукти
ETRC 2019 започна успешно за Хан и IVECO
Mercedes-Benz показа колко харчат наистина електрическите автобуси 
Още 20 MAN Lion’s City G CNG тръгнаха в София 
22 газови автобуса Yutong заработиха в столицата
Употребявани MAN X Lion с 2 години международна гаранция



Още електронни списания

Още електронни списания




Информация за избраното списание

Информация за избраното списание




Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2019
ISSN: 20191311831505
Поредица: Камиони


Списание КАМИОНИ (излиза от 2001 г.) покрива всички аспекти, свързани с продажбата, поддръжката и сервизното обслужване на специализираните превозни средства – ванове, товарни автомобили, автобуси, строителни и комунални машини.
Следят се въвежданите нови модели, както и останалите технически новости. Списанието има практическа насоченост и прави собствени тестове на нови и употребявани автомобили, като обхваща модели, подходящи за българския пазар. От 2006 г. КАМИОНИ провежда сравнителни тестове с измерване на разход на гориво, средна скорост, обороти на двигателя и редица други параметри. Издателят на списанието е член на авторитетното международно жури Камион на годината (International Jury Truck of the Year). Рубриките Автобуси, Ванове и Строителни машини се поддържат постоянно – в рамките на списанието или като отделни издания. Всеки брой на списание КАМИОНИ съдържа обзорна статия или анализ на различни теми – пазарът на нови и употребявани товарни автомобили, прикачна техника и автобуси, лизинг – кой и какво предлага; пазарът на гуми, съответно на масла и горива; фирмени сервизи; сервизно оборудване; резервни части и др. Следят се промените в нормативната база, свързани с транспорта и автомобилите. Списанието отразява големите международни изложения за транспорт и товарни автомобили.
Информацията, която списанието предоставя на своите читатели, се допълва от сайтa www.kamioni.bg, чието съдържание се обновява ежедневно с кратки актуални новини.


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: