Как да подобрим кулинарните си умения
Това е най-добрият наръчник за всеки, който иска да стане истински „шеф” и да обере овациите в кухнята. Навлезте в света на кулинарното изкуство, водени от Марк Уилям Алисън, майстор готвач и преподавател. Следвайте кратките специализирани указания и натрупайте умения и самочувствие! Марк Уилям Алисън ръководи департамента за кулинарни науки на университета „Джонсън и Уелс” в Шарлът, Северна Каролина, САЩ. Той има над 30 години опит в ресторанти, хотели и като преподавател. Като шеф и лектор е носител на многобройни награди и грамоти.
Kниги от същия жанр
-
Десерти - рецептурникпечатна:
6.95 лв.
3.55 EUR -
Баници, пити и хлябовепечатна:
1.99 лв.
1.01 EUR -
Тесто и тестени изделияпечатна:
4.00 лв.
2.04 EUR -
Кулинарна енциклопедияпечатна:
59.70 лв.
30.52 EUR -
Туршиипечатна:
3.50 лв.
1.78 EUR -
Селска кухняе-книга:
2.50 лв.
1.27 EURпечатна:
4.00 лв.
2.04 EUR -
Здравословно с Мед, Полен, Прополиспечатна:
20.00 лв.
10.22 EUR -
Българска енциклопедия на Винотопечатна:
44.99 лв.
23.00 EUR -
200 бързи ястия, които непременно да опитатепечатна:
19.90 лв.
10.17 EUR
Информация
Информация за книгата:
Издател: Книгомания
Година: 2012
Страници: 128
ISBN: 9789548432382
Баркод: 9789548432382
Тегло: 0.54 кг.
Размер: 21.50x28.00 см.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.