Как да подобрим кулинарните си умения
Това е най-добрият наръчник за всеки, който иска да стане истински „шеф” и да обере овациите в кухнята. Навлезте в света на кулинарното изкуство, водени от Марк Уилям Алисън, майстор готвач и преподавател. Следвайте кратките специализирани указания и натрупайте умения и самочувствие! Марк Уилям Алисън ръководи департамента за кулинарни науки на университета „Джонсън и Уелс” в Шарлът, Северна Каролина, САЩ. Той има над 30 години опит в ресторанти, хотели и като преподавател. Като шеф и лектор е носител на многобройни награди и грамоти.
Kниги от същия жанр
-
Най-вкусните рецепти от европейската кухняпечатна: 4.00 лв. -
Китайската кухняпечатна: 8.90 лв. -
Класическа кухняпечатна: 10.00 лв. -
Суровоядствопечатна: 6.50 лв. -
Bulgarian Cuisineе-книга: 7.00 лв.печатна: 8.00 лв. -
Ястия с риба: 300 рецептипечатна: 4.50 лв. -
Вкусно с Ела всеки денпечатна: 25.00 лв. -
Птиче месопечатна: 29.85 лв. -
Чесънът - най-силният природен лечителпечатна: 4.00 лв.
Информация
Информация за книгата:
Издател: Книгомания
Година: 2012
Страници: 128
ISBN: 9789548432382
Баркод: 9789548432382
Тегло: 0.54 кг.
Размер: 21.50x28.00 см.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.