Зимнина в буркани
Изданието запознава читателя с основните изисквания при консервирането на хранителни продукти от растителен и животински произход в домашни условия.
Консервиране на зеленчуци
Консервиране на месо и риба
Консервиране на плодове
Сурови и мариновани плодове и плодови подправки
Компоти, сокове, нектари, пюрета
Желета, сладка, конфитюри и мармалади
Приготвяне на сладка и конфитюри и стерилизиране в тенджера под налягане
Kниги от същия жанр
-
Тесто и тестени изделияпечатна:
4.00 лв.
2.04 EUR -
Любими ястия със свинско месопечатна:
3.00 лв.
1.53 EUR -
Ароматни треви и сухи подправкипечатна:
6.50 лв.
3.32 EUR -
Родопска кухняпечатна:
4.00 лв.
2.04 EUR -
Любими семейни рецептипечатна:
19.00 лв.
9.71 EUR -
Класиката на ловната кухняпечатна:
9.50 лв.
4.85 EUR -
Дегустация на винапечатна:
3.50 лв.
1.78 EUR -
Българска кухняпечатна:
20.00 лв.
10.22 EUR -
Постна кухняпечатна:
9.00 лв.
4.60 EUR
Информация
Информация за книгата:
Издател: Хомо Футурус
Година: 2005
Страници: 96
Тегло: 0.08 кг.
Размер: 13.00x20.00 см.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.