Зимнина в буркани
Изданието запознава читателя с основните изисквания при консервирането на хранителни продукти от растителен и животински произход в домашни условия.
Консервиране на зеленчуци
Консервиране на месо и риба
Консервиране на плодове
Сурови и мариновани плодове и плодови подправки
Компоти, сокове, нектари, пюрета
Желета, сладка, конфитюри и мармалади
Приготвяне на сладка и конфитюри и стерилизиране в тенджера под налягане
Kниги от същия жанр
-
Ястия с месопечатна:
5.00 лв.
2.55 EUR -
Дребни сладки и бисквитипечатна:
1.99 лв.
1.01 EUR -
Дивечова кухняпечатна:
8.00 лв.
4.09 EUR -
Клин клин избивапечатна:
5.00 лв.
2.55 EUR -
Баба, майка и аз в кухнята: Салати и разядкие-книга:
4.00 лв.
2.04 EUR -
Домашното винопечатна:
6.00 лв.
3.06 EUR -
Класически супипечатна:
5.00 лв.
2.55 EUR -
Нова готварска книга за мъжепечатна:
20.00 лв.
10.22 EUR -
Консервиране без захар и солпечатна:
8.50 лв.
4.34 EUR
Информация
Информация за книгата:
Издател: Хомо Футурус
Година: 2005
Страници: 96
Тегло: 0.08 кг.
Размер: 13.00x20.00 см.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.