Зимнина в буркани
Изданието запознава читателя с основните изисквания при консервирането на хранителни продукти от растителен и животински произход в домашни условия.
Консервиране на зеленчуци
Консервиране на месо и риба
Консервиране на плодове
Сурови и мариновани плодове и плодови подправки
Компоти, сокове, нектари, пюрета
Желета, сладка, конфитюри и мармалади
Приготвяне на сладка и конфитюри и стерилизиране в тенджера под налягане
Kниги от същия жанр
-
Кашер - храна за здраве и духпечатна: 8.00 лв. -
Лятопечатна: 7.00 лв. -
Тарти. 50 лесни рецептипечатна: 17.00 лв. -
Готвим на сачпечатна: 3.99 лв. -
Магията на рибната кухняпечатна: 8.00 лв. -
Супички, чорбичкипечатна: 3.99 лв. -
1585 от най-добрите и изпитани рецептипечатна: 12.00 лв. -
Ресторантът-организиране и управлениепечатна: 19.90 лв. -
Ловните рецепти на Бай Данчопечатна: 7.00 лв.
Информация
Информация за книгата:
Издател: Хомо Футурус
Година: 2005
Страници: 96
Тегло: 0.08 кг.
Размер: 13.00x20.00 см.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.