Зимнина в буркани
Изданието запознава читателя с основните изисквания при консервирането на хранителни продукти от растителен и животински произход в домашни условия.
Консервиране на зеленчуци
Консервиране на месо и риба
Консервиране на плодове
Сурови и мариновани плодове и плодови подправки
Компоти, сокове, нектари, пюрета
Желета, сладка, конфитюри и мармалади
Приготвяне на сладка и конфитюри и стерилизиране в тенджера под налягане
Kниги от същия жанр
-
Класическа японска кухняпечатна: 5.00 лв. -
Зодии на вкуспечатна: 25.00 лв. -
Предястия for Dummies!печатна: 9.99 лв. -
Българска традиционна кухняпечатна: 32.00 лв. -
Готварска тетрадка за 200 рецепти на...печатна: 6.00 лв. -
С ръце в тестото -
Лечебните сили на... зеленчуцитепечатна: 2.00 лв. -
Класическа кухняпечатна: 10.00 лв. -
Просо - суперхраната на бъдещетопечатна: 4.90 лв.
Информация
Информация за книгата:
Издател: Хомо Футурус
Година: 2005
Страници: 96
Тегло: 0.08 кг.
Размер: 13.00x20.00 см.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.