Зимнина в буркани
Изданието запознава читателя с основните изисквания при консервирането на хранителни продукти от растителен и животински произход в домашни условия.
Консервиране на зеленчуци
Консервиране на месо и риба
Консервиране на плодове
Сурови и мариновани плодове и плодови подправки
Компоти, сокове, нектари, пюрета
Желета, сладка, конфитюри и мармалади
Приготвяне на сладка и конфитюри и стерилизиране в тенджера под налягане
Kниги от същия жанр
-
Вкусно с Ела всеки денпечатна:
25.00 лв.
12.78 EUR -
С ръце в тестото -
От двете страни на съвършената хранапечатна:
14.99 лв.
7.66 EUR -
Алкохолни коктейли за професионалисти и за домапечатна:
6.00 лв.
3.06 EUR -
Българска кухняпечатна:
20.00 лв.
10.22 EUR -
Как да направим винопечатна:
5.80 лв.
2.96 EUR -
2000 български рецептипечатна:
19.99 лв.
10.22 EUR -
30 избрани рецепти с точени корипечатна:
2.50 лв.
1.27 EUR -
10-те храни, които побеждават стресапечатна:
4.00 лв.
2.04 EUR
Информация
Информация за книгата:
Издател: Хомо Футурус
Година: 2005
Страници: 96
Тегло: 0.08 кг.
Размер: 13.00x20.00 см.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.