Зимнина в буркани
Изданието запознава читателя с основните изисквания при консервирането на хранителни продукти от растителен и животински произход в домашни условия.
Консервиране на зеленчуци
Консервиране на месо и риба
Консервиране на плодове
Сурови и мариновани плодове и плодови подправки
Компоти, сокове, нектари, пюрета
Желета, сладка, конфитюри и мармалади
Приготвяне на сладка и конфитюри и стерилизиране в тенджера под налягане
Kниги от същия жанр
-
Ястия с боб и лещапечатна: 6.00 лв. -
Как да направим винопечатна: 5.80 лв. -
Готвим за нула времепечатна: 5.00 лв. -
Храните на красотатапечатна: 5.00 лв. -
Коктейлипечатна: 4.00 лв. -
Туршиипечатна: 3.50 лв. -
Вкусни рецепти с каймапечатна: 5.00 лв. -
Ястия, вдъхновени от лятотопечатна: 59.70 лв. -
Класическа японска кухняпечатна: 5.00 лв.
Информация
Информация за книгата:
Издател: Хомо Футурус
Година: 2005
Страници: 96
Тегло: 0.08 кг.
Размер: 13.00x20.00 см.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.