Зимнина в буркани
Изданието запознава читателя с основните изисквания при консервирането на хранителни продукти от растителен и животински произход в домашни условия.
Консервиране на зеленчуци
Консервиране на месо и риба
Консервиране на плодове
Сурови и мариновани плодове и плодови подправки
Компоти, сокове, нектари, пюрета
Желета, сладка, конфитюри и мармалади
Приготвяне на сладка и конфитюри и стерилизиране в тенджера под налягане
Kниги от същия жанр
-
Лечебните сили на... подправкитее-книга:
3.00 лв.
1.53 EUR -
Моето меню за 30 минутипечатна:
29.99 лв.
15.33 EUR -
Кулинарни изкушенияпечатна:
9.50 лв.
4.85 EUR -
Класически ястия с месопечатна:
29.85 лв.
15.26 EUR -
СПИСАНИЕ DIVINO бр. 9печатна:
10.00 лв.
5.11 EUR -
Турска кухняпечатна:
4.00 лв.
2.04 EUR -
Златна колекция класически десертипечатна:
48.00 лв.
24.54 EUR -
Сарми, кюфтета, пълнени зеленчуципечатна:
3.00 лв.
1.53 EUR -
Здравословно храненепечатна:
5.00 лв.
2.55 EUR
Информация
Информация за книгата:
Издател: Хомо Футурус
Година: 2005
Страници: 96
Тегло: 0.08 кг.
Размер: 13.00x20.00 см.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.