Варивата
Години наред специалистите по хранене не се осмеляваха да препоръчват варивата за редовна консумация. Днес, обаче, хранителната им стойност, както и лечебните им качества, са вече потвърден факт. И диетолозите не само ги реабилитираха, но са на мнение, че съвременният човек би допуснал сериозна грешка, ако ги пренебрегва в менюто си. Но щеше да е безкрайно скучно, ако ви говорим само колко полезни са варивата. Защото има ли нещо по-вкусно от сварената в глинено гърне манастирска чорба? Или от пикантната люта яхния с царевица, която сме откраднали от латино-кухнята? Да не говорим за ориза, който ни дава безкрайно много възможности да се развихрим.
Kниги от същия жанр
-
Методът на Глюкозената богиняе-книга: 15.00 лв. -
Вкусно с Ела всеки денпечатна: 25.00 лв. -
Вегетарианска кухня - модерна и традиционнае-книга: 6.00 лв. -
Правилен избор на диета за отслабванепечатна: 3.00 лв. -
Турска кухняпечатна: 4.00 лв. -
Готвим за 20 минутипечатна: 6.90 лв. -
Калорични и диетични супипечатна: 3.00 лв. -
Халогенна кухняе-книга: 2.50 лв.печатна: 5.00 лв. -
Супи и задушени ястияпечатна: 29.85 лв.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.