Варивата
Години наред специалистите по хранене не се осмеляваха да препоръчват варивата за редовна консумация. Днес, обаче, хранителната им стойност, както и лечебните им качества, са вече потвърден факт. И диетолозите не само ги реабилитираха, но са на мнение, че съвременният човек би допуснал сериозна грешка, ако ги пренебрегва в менюто си. Но щеше да е безкрайно скучно, ако ви говорим само колко полезни са варивата. Защото има ли нещо по-вкусно от сварената в глинено гърне манастирска чорба? Или от пикантната люта яхния с царевица, която сме откраднали от латино-кухнята? Да не говорим за ориза, който ни дава безкрайно много възможности да се развихрим.
Kниги от същия жанр
-
Мързеливата Богданка. Готварски рецептипечатна:
3.00 лв.
1.53 EUR -
2000 български рецептипечатна:
19.99 лв.
10.22 EUR -
6 по 5 рецептие-книга:
4.50 лв.
2.30 EURпечатна:
15.00 лв.
7.66 EUR -
Да сготвим за цялото семействопечатна:
44.90 лв.
22.95 EUR -
Да се справим с високото кръвно налягане - рецептипечатна:
59.70 лв.
30.52 EUR -
Дегустация на винапечатна:
3.50 лв.
1.78 EUR -
Готвим със сиренапечатна:
9.50 лв.
4.85 EUR -
Халогенна кухняе-книга:
2.50 лв.
1.27 EURпечатна:
5.00 лв.
2.55 EUR -
Кашер - храна за здраве и духпечатна:
8.00 лв.
4.09 EUR
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.