Варивата
Години наред специалистите по хранене не се осмеляваха да препоръчват варивата за редовна консумация. Днес, обаче, хранителната им стойност, както и лечебните им качества, са вече потвърден факт. И диетолозите не само ги реабилитираха, но са на мнение, че съвременният човек би допуснал сериозна грешка, ако ги пренебрегва в менюто си. Но щеше да е безкрайно скучно, ако ви говорим само колко полезни са варивата. Защото има ли нещо по-вкусно от сварената в глинено гърне манастирска чорба? Или от пикантната люта яхния с царевица, която сме откраднали от латино-кухнята? Да не говорим за ориза, който ни дава безкрайно много възможности да се развихрим.
Kниги от същия жанр
-
Български рецепти за кризапечатна: 2.00 лв. -
10 съвършени хранипечатна: 15.00 лв. -
Българският код за вкусно -
Нова готварска книга за мъжепечатна: 20.00 лв. -
Какво не знаем за... сиренетопечатна: 2.00 лв. -
Българска кухняпечатна: 8.00 лв. -
Десерти за диабетиципечатна: 4.00 лв. -
Вкусна Европа - стъпка по стъпкапечатна: 8.00 лв. -
Ястия с колбасипечатна: 3.00 лв.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.