Джобен наръчник за производство на домашна ракия
Какво ще научим от тази книга:
- алкохолна ферментация
- отлежаване и бутилиране
- дестилация
- бистрене на ракиите и наливане в бутилки
- производство на високоалкохолни напитки
- приготвяне на полуфабрикати, захарен сироп, карамел
- производство на ликьори чрез директно ползване на плодовете и др.
Плодови вина, плодови ракии и плодови ликьори.
Горещи напитки с плодови сокове.
Греяни вина и греяна ракия.
Kниги от същия жанр
-
12-те най-полезни хранипечатна: 3.00 лв. -
Пърленки. Чеснови хлебчета. Фокачипечатна: 4.90 лв. -
Най-вкусните рецепти от европейската кухняпечатна: 4.00 лв. -
2000 световни рецептие-книга: 14.99 лв.печатна: 11.99 лв. -
Предястия и закускипечатна: 29.85 лв. -
Усещане за вкус. Зима. Рецептите на chef Петровпечатна: 9.90 лв. -
Виното - всичко, което трябва да знаем за негопечатна: 24.90 лв. -
Удоволствието от шоколадапечатна: 4.00 лв. -
1001 вина които непременно трябва да опитатепечатна: 49.90 лв.
Информация
Информация за книгата:
Издател: Еньовче
Категория:
Кулинария
,
Напитки, Цигари
Година: 2011
Страници: 88
ISBN: 9789548372190
Баркод: 9789548372190
Тегло: 0.10 кг.
Размер: 12.00x16.00 см.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.