Джобен наръчник за производство на домашна ракия
Какво ще научим от тази книга:
- алкохолна ферментация
- отлежаване и бутилиране
- дестилация
- бистрене на ракиите и наливане в бутилки
- производство на високоалкохолни напитки
- приготвяне на полуфабрикати, захарен сироп, карамел
- производство на ликьори чрез директно ползване на плодовете и др.
Плодови вина, плодови ракии и плодови ликьори.
Горещи напитки с плодови сокове.
Греяни вина и греяна ракия.
Kниги от същия жанр
-
Всичко в тиганапечатна: 5.00 лв. -
Малка книжка за есентапечатна: 12.00 лв. -
Българска национална кухня - Руски езикпечатна: 12.00 лв. -
1585 от най-добрите и изпитани рецептипечатна: 15.00 лв. -
Каталог на българското вино 2014 - Catalogue of bulgarian wine 2014печатна: 15.00 лв. -
Зехтинътпечатна: 9.00 лв. -
Ориенталска кухняпечатна: 7.00 лв. -
Най-вкусните рецепти от близкоизточната кухняпечатна: 4.00 лв. -
Бърза и лесна картофена кухняпечатна: 5.00 лв.
Информация
Информация за книгата:
Издател: Еньовче
Категория:
Кулинария
,
Напитки, Цигари
Година: 2011
Страници: 88
ISBN: 9789548372190
Баркод: 9789548372190
Тегло: 0.10 кг.
Размер: 12.00x16.00 см.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.