Готварство: организация и функциониране на кухнята
Това е един учебник, подготвил поколения австрийски ученици в средните специални училища и гимназии по туризъм, доказал своите качества като учебно помагало, непрекъснато допълван и осъвременяван с най-нови термини, знания и похвати.
Той отговаря напълно на съдържанието на учебната програма на МОН, утвърдена за обучение от 2005 г., и е предназначен за ползване в професионалните гимназии по туризъм.
Богато илюстриран, с добре подбрани теми, разработени на достъпен език, без излишно теоретизиране, учебникът е предназначен в максимална степен да послужи за въвеждане в теорията и практиката на организацията и функционирането на кухнята.
Чрез него вие ще навлезете в европейската терминология на професията, ще се подготвите за робота, както в нашата страна, така и в страните от ЕС, ще добиете самочувствие на равноправни европейски колеги.
Kниги от същия жанр
-
Храните на красотатапечатна:
5.00 лв.
2.55 EUR -
La Cucina Bulgaraпечатна:
26.00 лв.
13.29 EUR -
Всеки ден с Жак Пепенпечатна:
29.95 лв.
15.31 EUR -
DiVino Guide - Българските вина 2013 -
Магията на хранатапечатна:
10.00 лв.
5.11 EUR -
Здравословни рецепти на гастрономапечатна:
16.20 лв.
8.28 EUR -
Гювечета. Гърне. Ястия на фурнапечатна:
7.00 лв.
3.57 EUR -
Микровълнова кухняпечатна:
6.90 лв.
3.52 EUR -
Вкусни рецепти по време на кризапечатна:
3.90 лв.
1.99 EUR
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.