Готварство: организация и функциониране на кухнята
Това е един учебник, подготвил поколения австрийски ученици в средните специални училища и гимназии по туризъм, доказал своите качества като учебно помагало, непрекъснато допълван и осъвременяван с най-нови термини, знания и похвати.
Той отговаря напълно на съдържанието на учебната програма на МОН, утвърдена за обучение от 2005 г., и е предназначен за ползване в професионалните гимназии по туризъм.
Богато илюстриран, с добре подбрани теми, разработени на достъпен език, без излишно теоретизиране, учебникът е предназначен в максимална степен да послужи за въвеждане в теорията и практиката на организацията и функционирането на кухнята.
Чрез него вие ще навлезете в европейската терминология на професията, ще се подготвите за робота, както в нашата страна, така и в страните от ЕС, ще добиете самочувствие на равноправни европейски колеги.
Kниги от същия жанр
-
69 изпитани афродизиакапечатна:
18.00 лв.
9.20 EUR -
Радостта от храненетопечатна:
12.00 лв.
6.13 EUR -
Магията на хранатапечатна:
10.00 лв.
5.11 EUR -
Киш, фритата, кростатапечатна:
4.90 лв.
2.50 EUR -
Джобен наръчник за производство на домашна ракияпечатна:
4.00 лв.
2.04 EUR -
Стари градски рецептие-книга:
4.50 лв.
2.30 EURпечатна:
2.00 лв.
1.02 EUR -
Всичко в тиганапечатна:
5.00 лв.
2.55 EUR -
Златна книга за тестата и за печиватапечатна:
16.90 лв.
8.64 EUR -
Cuisine Bulgareпечатна:
19.00 лв.
9.71 EUR
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.