Всичко за пастата
Знаете ли каква е кулинарната визитка на ла белла Италия? „Паста, пица, пармиджано". А срещали ли сте някъде израза „Butta la pasta" - слагайте я във водата!.. Съпругът се връща от работа, ужасно е гладен, пастата трябва да се готви. Защото никой уважаващ себе си жител на Ботуша не яде претоплена паста. Ценителите твърдят, че има над 300 вида паста. Някога познавахме само дългите макарони и нашенската юфка, днес италианската паста е с цялото си величие на нашия пазар. И толкова активно го е завладяла, че предизвиква известен смут. Разнообразието е доста объркващо - кончилиа, фузили, ригатони, дзи-ти... И куп варианти на един и същи вид - в размера, цвета, състава. А чували ли сте израза „Сосът чака пастата"? Защото освен да познавате видовете паста и да знаете как да я употребявате, трябва да изберете и подходящия сос. И това въобще не е избор основаващ се на личен вкус. Болонезе или арабиата, фрути ди маре или алфредо? Освен всички тези важни неща За любителите на паста, книгата съдържа и най-вкусните предложения, които италианската кухня предлага.
Kниги от същия жанр
-
Технология на специалните вина - том 2печатна: 15.00 лв. -
Кексовепечатна: 4.00 лв. -
Халогенна кухняе-книга: 2.50 лв.печатна: 5.00 лв. -
1300 коктейла в Наръчник на Нюйоркския барманпечатна: 20.00 лв. -
Най-вкусните рецепти от индийската кухняпечатна: 5.00 лв. -
Сладкарствопечатна: 44.70 лв. -
Кифлички, курабийки, кексове, сладкишипечатна: 3.00 лв. -
Здравословно храненепечатна: 5.00 лв. -
Най-добрите български вина 2008печатна: 7.00 лв.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.