Вкусно или полезно? И двете!
Рецептите, предложени в тази книга, докачват, че това не е невъзможна задача.
Кой казва, че полезните ястия непременно трябва да са безвкусни и неапетитни? Вкусното и полезното прекрасно могат да се съчетаят и не е необходимо постоянно да правим труден избор между грижата за здравето и удоволствието от храната. Достатъчно е да се придържаме към няколко прости правила: правилно съчетаване и подбор на продуктите, щадяща кулинарна обработка, разумно използване на мазнините, добавяне на разнообразни, но умерени по количество подправки.
Kниги от същия жанр
-
Балансирано диабетично храненепечатна:
5.00 лв.
2.55 EUR -
Ястия на парапечатна:
4.00 лв.
2.04 EUR -
Готварска книга за гъбитепечатна:
4.00 лв.
2.04 EUR -
Направи си сам сирене, кашкавал, кисело млякопечатна:
4.00 лв.
2.04 EUR -
DiVino Guide - Българските вина 2013 -
Пайове, пити и пудингипечатна:
29.85 лв.
15.26 EUR -
Гъбена кухняпечатна:
5.50 лв.
2.81 EUR -
Вечните рецепти от българската и световната кухняпечатна:
5.00 лв.
2.55 EUR -
10-те храни, за по-добро зрениепечатна:
4.00 лв.
2.04 EUR
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.