Варивата
Години наред специалистите по хранене не се осмеляваха да препоръчват варивата за редовна консумация. Днес, обаче, хранителната им стойност, както и лечебните им качества, са вече потвърден факт. И диетолозите не само ги реабилитираха, но са на мнение, че съвременният човек би допуснал сериозна грешка, ако ги пренебрегва в менюто си. Но щеше да е безкрайно скучно, ако ви говорим само колко полезни са варивата. Защото има ли нещо по-вкусно от сварената в глинено гърне манастирска чорба? Или от пикантната люта яхния с царевица, която сме откраднали от латино-кухнята? Да не говорим за ориза, който ни дава безкрайно много възможности да се развихрим.
Kниги от същия жанр
-
Bulgarische kucheпечатна: 10.00 лв. -
Бобена кухня - храната чудопечатна: 2.50 лв. -
Закускипечатна: 3.00 лв. -
Малка книжка за есентапечатна: 12.00 лв. -
Нова готварска книга за мъжепечатна: 25.00 лв. -
Боб и картофипечатна: 1.99 лв. -
Клин клин избивапечатна: 5.00 лв. -
Приготвяне на ястия в микровълнова фурнапечатна: 5.00 лв. -
Приключения по пътя на винотое-книга: 17.00 лв.печатна: 24.00 лв.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.