Варивата
Години наред специалистите по хранене не се осмеляваха да препоръчват варивата за редовна консумация. Днес, обаче, хранителната им стойност, както и лечебните им качества, са вече потвърден факт. И диетолозите не само ги реабилитираха, но са на мнение, че съвременният човек би допуснал сериозна грешка, ако ги пренебрегва в менюто си. Но щеше да е безкрайно скучно, ако ви говорим само колко полезни са варивата. Защото има ли нещо по-вкусно от сварената в глинено гърне манастирска чорба? Или от пикантната люта яхния с царевица, която сме откраднали от латино-кухнята? Да не говорим за ориза, който ни дава безкрайно много възможности да се развихрим.
Kниги от същия жанр
-
Супипечатна:
4.80 лв.
2.45 EUR -
Българска традиционна кухняпечатна:
24.00 лв.
12.27 EUR -
12-те най-полезни хранипечатна:
3.00 лв.
1.53 EUR -
Суровоядствопечатна:
6.50 лв.
3.32 EUR -
Българска национална кухняпечатна:
15.00 лв.
7.66 EUR -
Аламинутипечатна:
5.00 лв.
2.55 EUR -
Шоколадова кухняе-книга:
2.50 лв.
1.27 EUR -
Класическа руска кухняпечатна:
3.99 лв.
2.04 EUR -
Голямата книга на домашното консервиранепечатна:
16.00 лв.
8.18 EUR
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.