Българска енциклопедия на Виното
Първа по рода си енциклопедия на виното у нас. Справочникът разглежда подробно производството на виното от древността до наши дни и представя виното като културен феномен. Специално акцентира на производството на вино в България като представя винарските райони и изби с най-добрите им вина. Допълнително е включена информация за ценители - за аромат, език, послевкус и цвят на виното, а също така и класация на най-добрите вина в България и по света.
Kниги от същия жанр
-
С ръце в тестото -
Тенджера под наляганее-книга: 3.00 лв.печатна: 5.00 лв. -
Парти рецептипечатна: 2.00 лв. -
Ястия с птиципечатна: 5.80 лв. -
Нахут. Суперхраната на бъдещетопечатна: 4.90 лв. -
Сръбска кухняпечатна: 6.00 лв. -
Лесни ястия всеки денпечатна: 59.70 лв. -
Най-вкусните козунаци за Великденпечатна: 3.90 лв. -
Сборник рецепти за ученическите столове и бюфетипечатна: 59.00 лв.
Информация
Информация за книгата:
Издател: Труд
Категория:
Кулинария
,
Напитки, Цигари
Година: 2004
Страници: 264
ISBN: 9789545289002
Баркод: 9789545289002
Тегло: 0.60 кг.
Размер: 22.00x28.00 см.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.