Българска енциклопедия на Виното
Първа по рода си енциклопедия на виното у нас. Справочникът разглежда подробно производството на виното от древността до наши дни и представя виното като културен феномен. Специално акцентира на производството на вино в България като представя винарските райони и изби с най-добрите им вина. Допълнително е включена информация за ценители - за аромат, език, послевкус и цвят на виното, а също така и класация на най-добрите вина в България и по света.
Kниги от същия жанр
-
Ябълков оцетпечатна:
6.00 лв.
3.06 EUR -
Ястия според случая и настроениетопечатна:
8.00 лв.
4.09 EUR -
С пушка и черпакпечатна:
10.00 лв.
5.11 EUR -
Готварските техники и умения - книга 3печатна:
15.00 лв.
7.66 EUR -
Българска трапезапечатна:
8.99 лв.
4.59 EUR -
Как да направим винопечатна:
5.80 лв.
2.96 EUR -
Коледна кухняпечатна:
4.00 лв.
2.04 EUR -
Пролетпечатна:
7.00 лв.
3.57 EUR -
Кулинарната мъдрост на Джулияпечатна:
9.99 лв.
5.10 EUR
Информация
Информация за книгата:
Издател: Труд
Категория:
Кулинария
,
Напитки, Цигари
Година: 2004
Страници: 264
ISBN: 9789545289002
Баркод: 9789545289002
Тегло: 0.60 кг.
Размер: 22.00x28.00 см.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.