Българска енциклопедия на Виното
Първа по рода си енциклопедия на виното у нас. Справочникът разглежда подробно производството на виното от древността до наши дни и представя виното като културен феномен. Специално акцентира на производството на вино в България като представя винарските райони и изби с най-добрите им вина. Допълнително е включена информация за ценители - за аромат, език, послевкус и цвят на виното, а също така и класация на най-добрите вина в България и по света.
Kниги от същия жанр
-
Вкусна Европа - стъпка по стъпкапечатна: 14.00 лв. -
Оризпечатна: 2.20 лв. -
DiVino Guide - Българските вина 2013 -
Риба и морски даровепечатна: 29.85 лв. -
Китайска кухняпечатна: 5.00 лв. -
Готварските техники и умения - книга 1печатна: 15.00 лв. -
Кулинарна библияпечатна: 5.00 лв. -
Винотопечатна: 9.90 лв. -
Готвим със сиренапечатна: 9.50 лв.
Информация
Информация за книгата:
Издател: Труд
Категория:
Кулинария
,
Напитки, Цигари
Година: 2004
Страници: 264
ISBN: 9789545289002
Баркод: 9789545289002
Тегло: 0.60 кг.
Размер: 22.00x28.00 см.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.