Българска енциклопедия на Виното
Първа по рода си енциклопедия на виното у нас. Справочникът разглежда подробно производството на виното от древността до наши дни и представя виното като културен феномен. Специално акцентира на производството на вино в България като представя винарските райони и изби с най-добрите им вина. Допълнително е включена информация за ценители - за аромат, език, послевкус и цвят на виното, а също така и класация на най-добрите вина в България и по света.
Kниги от същия жанр
-
Рецепти с телешко и говеждо месопечатна:
2.99 лв.
1.52 EUR -
Всеки ден с Жак Пепенпечатна:
29.95 лв.
15.31 EUR -
Млечни продукти - домашно и фермерско производствопечатна:
10.00 лв.
5.11 EUR -
Виното - комплект KATARZYNAпечатна:
21.90 лв.
11.19 EUR -
Домашен кетчуп, майонеза, заливкипечатна:
3.00 лв.
1.53 EUR -
Медена кухняпечатна:
2.50 лв.
1.27 EUR -
1500 рецепти за всеки денпечатна:
11.99 лв.
6.13 EUR -
Плодови и млечни коктейлипечатна:
4.00 лв.
2.04 EUR -
500 бири от цял свят, които непременно трябва да опитатепечатна:
19.90 лв.
10.17 EUR
Информация
Информация за книгата:
Издател: Труд
Категория:
Кулинария
,
Напитки, Цигари
Година: 2004
Страници: 264
ISBN: 9789545289002
Баркод: 9789545289002
Тегло: 0.60 кг.
Размер: 22.00x28.00 см.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.