Story - юли/2021

Още от поредицата Story

Story - юли/2021

(3.57 от 7 гласа)  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

В сезона на свободата сме. Лятото винаги е било крехката хартиена лодка за пътешествие, срещи, романтика, любов, флирт. Може да изброяваме още вълнуващи преживявания и усещания, залези и изгреви. И точно в този сезон от горещия
пясъчен часовник обаче изтичат и лошите новини, и трагедиите. Парадокс или равновесието на житейския цикъл? Не
зная със сигурност какъв баланс изисква съдбата и защо, но именно когато отпуснем телата и сетивата ни и умът ни не са нащрек, винаги ще се намери ситуация, човек, които да ги върнат там, където им е мястото и да напомнят, че животът се случва, дори когато ние искаме да сме във ваканция. През отминаващия месец се сбогувахме с една прекрасна млада актриса – Лорина Камбурова и с един мъж - Миро, който дълго се бореше да върне достойнството си след едно риалити, поставило го в неловка ситуация. Малко преди това отбелязахме пък бум на разводите и изобщо на историите, които настървено търсят края си. Един изключителен и толкова противоречиво оценяван мъж – Тодор Славков, навърши 50 години и откри, че никога не му е била дадена възможност да мечтае. Отнето му е правото да иска, да мечтае за друг живот. Това вероятно е най-тъжната история за един човек – никога да не е мечтал, никога да не е създал собствена история на дните си, никога да не е бил друг, освен този, от когото се изисква. Сривът е неизбежен и изглежда като война със света. На такава поемат и останалите наследници на диктаторите на 20. век, чиито истории разказваме в този брой. Нелек избор е да търсиш идентичност и постоянно да се криеш от родовата си памет. Да откриваш сили да продължиш и да намираш веднага след това сенките от миналото. Всеки от героите на този брой е бил на битка, някои вече са загубили, други са продължили да воюват на друг фронт, трети са открили „лятото“ в живота си, а някои просто не знаят, че все пак заслужават ваканция. Нека да е лято и нека никой и никога не ни отнема правото да мечтаем. И нека нищо не е завинаги, така е справедливо!
Галина Чолакова-Попова
главен редакторОще електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2021
Страници: 100
ISSN: 20211312819107
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: