Story- брой 50/2012

-25%
е-списание - Story- брой 50/2012

Още от поредицата Story

Story- брой 50/2012

(1.00 от 1 глас)Къци Вапцаров и тайният живот в къщата

За първи път, в списание Story, ТВ водещият и семейството му открехват завесата за това как живеят в реалността. Къци, съпругата му Меги и тримата им сина наистина живеят по свои правила и поради това имат малко семейни приятели. Вапцаров и половинката му не се притесняват да споделят, че предпочитат компанията на децата си, отколкото да общуват с възрастни на глупави теми.
Тежи ли на Къци отшелническият живот, ще се завърне ли бившият ТВ водещ отново на екран, какви таланти притежават синовете на шоумена и още любопитни неща от живота на Вапцаров и семейството му можете да разберете от новия брой на списание Story, който ще е на пазара на 12 декември.
 е-списание

1.49 лв. | Стара цена: 1.99 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-25%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2012
ISSN: 20121312819150
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: