Story- брой 49/2012

-25%
е-списание - Story- брой 49/2012

Още от поредицата Story

Story- брой 49/2012

(2.50 от 4 гласа)Вихра разкрива истинския си живот

След повече от година мълчание ТВ водещата Вихра разкри в новия брой на списание Story какво се случва в живота й в момента.
„Имам нови проекти, над които работя усилено и не държа на всяка цена да съм водеща. Не съм от куклите презентатори, на които им слагат думите в устата. Това не е моята телевизия. Но както казва един мой приятел – от времето на братя Люмиер нищо не е измислено, важен e начинът, по който представяш случката. Ти не можеш да измислиш нови хора, но можеш да измъкнеш много неща от старите“, разсейва съмнението, че е приключила с телевизионния екран Вихра.
Кой е мъжът до Вихра и верни ли са слуховете, които се публикуват за личния й живот, разберете от новия брой на списание Story, който ще е на пазара на 5 декември. Пред изданието ТВ водещата разказава и как в момента живеят двете с дъщеря й. Всичко това и още откровения след година мълчание Вихра разкрива само в новия брой на списание Storyе-списание

1.49 лв. | Стара цена: 1.99 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-25%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2012
ISSN: 20121312819149
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: