Story- брой 48/2012

-25%
е-списание - Story- брой 48/2012

Още от поредицата Story

Story- брой 48/2012

(3.00 от 5 гласа)Какво крие Фънки от децата си?

Колоритният промоутър и учасник във VIP Brother Димитър Ковачев-Фънки, споделя в новия брой на списание Story щури истории от своите тийнейджърски години, които обаче спестява на децата си.
Порицаван, мъмрен и дори изключван от училище - досието на Фънки от това време е колоритно. Защо е бил изгонен от училище, читателите могат да разберат само в новия брой на списание Story, който ще е на пазара на 28 ноември.
Какво е да си съпруга на Фънки, разказва и жената до него -  Тони, с която промоутърът е вече от 25 години. В кои моменти му е била сърдита и с какво я изненада Ковачев след излизането му от Къщата на VIP Brother, разберете само в списание Story.е-списание

1.49 лв. | Стара цена: 1.99 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-25%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2012
ISSN: 20121312819148
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: