Story- брой 47/2012

-25%
е-списание - Story- брой 47/2012

Още от поредицата Story

Story- брой 47/2012

(1.50 от 2 гласа)Big Brother още ги контролира

В новия си брой списание Story представя част от най-атрактивните участници в Big Brother през годините и разкрива как шоуто все още контролира живота им.
Победителят в първия сезон Здравко и съпругата му Христина, която пък си тръгна с голямата награда от VIP Brother 2, вече не живеят в курортния морски град Приморско, а трайно са се установили в Бургас.
Големи промени в живота си е направил и първият изгонен от първия сезон на Big Brother - Димитър. Преди шоуто той живееше в Лондон с двете си дъщери. Днес обаче той вече се е отказал от лукса си в чужбина.
Как се е развил животът на Стойка, Найден, Зара, Елена, Мъро, Миро, Пацата и Пеньо, Иванинна, Даниела-Манол и другите култови участници от досегашните издания на Big Brother, разберете само в новия брой на списание Story, който ще е на пазара на 21 ноември.е-списание

1.49 лв. | Стара цена: 1.99 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-25%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2012
ISSN: 20121312819147
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: