Story - брой 46/2013

-25%
е-списание - Story - брой 46/2013

Още от поредицата Story

Story - брой 46/2013

(3.90 от 21 гласа) Валери: Животът ми вече има смисъл

Определян като един от най-обещаващите млади футболисти, в последните години Валери Божинов преживя доста лоши моменти, както в кариерата, така и в личния си живот.

В новия брой на списание Story играчът откровено признава, че е разочарован от жените в живота си - и от Алисия, и от Николета. След раздялата със съпругата си, Валери е твърдо решен да възобнови футболната си кариера и вече да не бъде обект на хули и подигравки.

"На мен ми се случиха доста лоши неща, които никога не съм очаквал, че ще преживея. Но факт е, че животът е непредсказуем. Във всеки момент може да ти се случи нещо такова, никой не е застрахован. Но ние живеем за това да се борим, когато имаме трудни моменти. Животът в крайна сметка е хубаво нещо. Не всичко може да е леко, с рози и цветя. Има и такива моменти. Но вярвам, че всичко, което ми се случи ще ме направи още по-силен и ще ме научи на още неща. И ако някой ден пак се сблъскам, ще бъда по-опитен. Донякъде се радвам, че ми се случи тази промяна, защото ще ме направи по-разумен", обяснява Валери Божинов.

Продължава ли все още да е наивно момче, как е променил живота си и какво се случва във връзката с родителите му, можете да разберете в новия брой на списание Story.е-списание

1.49 лв. | Стара цена: 1.99 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-25%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2013
ISSN: 20131312819146
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: