Story- брой 46/2012

-25%
е-списание - Story- брой 46/2012

Още от поредицата Story

Story- брой 46/2012

(2.67 от 6 гласа)Стоичков - жертва на семеен рекет

В новия си борй списание Story разкрива една малко известна истина от личния живот на Христо Стоичков - а именно, че от дълги години Камата бива рекетиран от най-близките си хора.
Роднините на носителя на Златната топка го изнудват за пари, обвиняват го в незаинтересованост или в това, че е манипулиран от „сиви кардинали“, които „изяждали“ парите му, твърдят запознати със семейните дела на Камата.
Преди броени дни недвусмисленото отношение на майка му отново бе демонстрирано – тя не се появи на премиерата на филма за сина си „Стоичков: истината за легендата“, нито пък е участвала в лентата, в която до сина й застават легенди като актьора Иван Иванов, Хосе Карерас, Йохан Кройф.
Защо проблемите на Стоичков с родителите му едва не го разделили със съпругата му Марияна и всичко за скандалните отношения на Камата със семейството му, можете да прочетете само в новия брой на списание Story, който ще е на пазара на 14 ноември.е-списание

1.49 лв. | Стара цена: 1.99 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-25%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2012
Страници: 84
ISSN: 20121312819146
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: