Story- брой 41/2012

-25%
е-списание - Story- брой 41/2012

Още от поредицата Story

Story- брой 41/2012

(5.00 от 1 глас)Какво отврати Люси Дяковска от мъжете?

Макар феновете на Люси Дяковска да я познават като един изключително усмихнат и позитивен човек, певицата крие жестока психическа травма от детството.
В новия си брой списание Story разкрива, че именно болката от нея, която я бележи още от дете, я тласка по пътя на бягството и избора й да търси любовта не сред мъжете, а сред жените. Люси обаче дълго време дискретно избягва да говори за ориентацията си, наясно, че у нас толерантността все още не е толкова голяма.
Каква е ужасната травма, която й се случва когато е била едва 14-годишна тийнейджърка, защо е решила да живее в Германия и какво я връща често в родината й, можете да разберете само в новия брой на списание Story, kойто ще е на пазара на 10 октомври. От него можете да научите още много любопитни истории от живота на българските и холивудските звезди, както и да научите интересни факти от света на психологията и секса, да разберете как да поддържате здравето си, както и да научите най-новите и любопитни факти от научните проучвания в различни области.
 е-списание

1.49 лв. | Стара цена: 1.99 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-25%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2012
ISSN: 20121312819141
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: