Story - брой 38/2013

-25%
е-списание - Story - брой 38/2013

Още от поредицата Story

Story - брой 38/2013

(3.00 от 2 гласа)Яна и Петко: Вече сме семейство

За първи път, след като стана ясно, че Петко и Яна са двойка, двамата решиха да дадат общо интервю. Те направиха своята изповед пред списание Story, като решиха да разкажат за зародилата се любов помежду им и за предстоящата сватба не къде да е, а от семейния им дом. „За първи път заставаме заедно да говорим за нас двамата. Всичко онова, което се изписа досега бе просто налучкване на истината, а останалата „разкрасяваща част“ просто жълта. Да, обичаме се! Противно на всичките писания, че сме се събрали заради нещо друго, дори не мога да предположа какво точно, на нас ни харесва да бъдем един до друг. Дори когато имаме трудни дни, веднага се усмихваме, когато се видим. Мисля, че се намерихме, какво по-хубаво от това“, с жар обяснява Петко, докато Яна нежно се е гушнала в него.

Бременна ли е танцьорката, колко деца искат влюбените, загубиха ли приятели, откакто са заедно и трудно ли е да си успял у нас, Яна и Петко разказват в новия брой на списание Story, който ще е на пазара на 18 септември.е-списание

1.49 лв. | Стара цена: 1.99 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-25%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2013
ISSN: 20131312819138
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: