Story - брой 37/2013

-25%
е-списание - Story - брой 37/2013

Още от поредицата Story

Story - брой 37/2013

(3.00 от 2 гласа)Дъщерята на Фатик: Обречена съм

Дъщерята на покойния Фатик - Александра, за първи път разказа пред списание Story как е преживяла убийството на баща си и за това трудно ли е да носиш фамилията Тюркмен.

„Аз съм обречена, каквото и да правя, поне още няколко години, хората ще казват: тя е набутана с връзки. Не знам защо си създават мнение преди да са запознати с историята. Но вече съм свикнала и не ми прави впечатление“, споделя младото момиче.

Дъщерята на Фатик за първи път откровено разказва за любовта си с Явор Бахаров и за последвалата им раздяла, за новия си приятел и за това защо в НАТФИЗ има интриганти, които ще ти забият нож в гърба.

Всичко това и още интересни новини, можете да разберете само в новия брой на списание Story.е-списание

1.49 лв. | Стара цена: 1.99 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-25%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2013
ISSN: 20131312819137
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: