Story - брой 36/2013

-25%
е-списание - Story - брой 36/2013

Още от поредицата Story

Story - брой 36/2013

(2.60 от 5 гласа)Мария: Кога да родя, на сцената ли?

 
ТВ водещата Мария Игнатова споделя в новия брой на списание Story, че с половинката й Митко Рачков са си говорили както за брак, така и за деца, но то е било по-скоро като шега. 
„Говорим си го това за сватбата и детето с Митко, но по-скоро ей така, на шега, сериозни планове засега нямаме", споделя Мария. "За мен бракът е нещо хубаво, особено когато двама души си имат такова доверие, че да създадат и дете. Така че не виждам защо да не го скрепят с един брак. С Митко мислим за общо дете, но истината е, че нямаме време. Кога да го родя – на сцената ли?“, допълва блондинката. 
За мъжете в живота й, кои са разбивали сърцето й и чии тя е оставяла наранени, както и кой е най-тежкият момент, който е преживявала, можете да разберете само в новия брой на списание Story, който ще е е на пазара на 4 септември.е-списание

1.49 лв. | Стара цена: 1.99 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-25%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2013
ISSN: 20131312819136
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: