Story- брой 35/2012

-25%
е-списание - Story- брой 35/2012

Още от поредицата Story

Story- брой 35/2012

(2.60 от 5 гласа)Може ли "Каризма" да спаси Миро и Галя

Близки на изпълнителите разкриват в новия брой на списание Story, че  e твърде вероятно двамата да подготвят общото си завръщане на сцената, като възобновят популярния дует "Каризма".

Според приятелите на музикантите причината да вземат това решение е, че и двамата са изпаднали във финансова и творческа безизходица, заради което от топ звезди у нас са се превърнали в аутсайдерите на българската поп музика.

Каква е истината за живота на Галка във Великобритания, гради ли там музикална кариера, наистина ли е гардеробиерка, има ли финансови задължения у нас и как се развива връзката й с Роб, читателите могат да разберат в новия брой на списание Story, който ще е на пазара на 29 август.

От историята става ясно и коя е новата "Галка" за Миро, имал ли е той проблеми с наркотиците и какво е споделил в непубликувано преди време интервю за клюките, че е гей и истината за раздялата на Каризма. 

От новия брой можете да научите още какво всъщност свързва Дарина Павлова със Силвио Берлускони, защо скандалната Мисис България Мариана Маринова ще остане с обвинения за наркобос Руслан Колев, както и още много интересни подробности от живота на българските и холивудските знаменитости.е-списание

1.49 лв. | Стара цена: 1.99 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-25%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2012
ISSN: 977131281901735
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: