Story - брой 33/2013

-25%
е-списание - Story - брой 33/2013

Още от поредицата Story

Story - брой 33/2013

(2.33 от 6 гласа)Жени Калканджиева: С Тачо се развеждаме

В ексклузивно интервю за новия брой на списание Story Жени Калканджиева потвърждава появилите се слухове, а именно, че със съпруга й Тачо сa разделени и тя дори вече е подала молба за развод.

"Явно отношенията ни са изчерпани и сме в процес на развод. Явно е време всеки да тръгне по своя път. Този факт не ни прави по-малко отговорни към Жорко, и двамата го обичаме и ще продължаваме да си поделяме грижите за него", споделя шефката на модна агенция Visages.

Освен че слага край на брака си, Жени прави още по-шокиращо признание и разкрива, че все още законният й съпруг вече се е изнесъл от дома им и в момента живее с любовницата си Зорница.

Коя е новата жена до Тачо, тя ли е била причината двамата с Жени да се разделят, има ли шанс съпрузите отново да се съберат и как приема случващото се синът им Жорко, можете да разберете само в новия брой на списание Story, който ще е на пазара на 14 август.е-списание

1.49 лв. | Стара цена: 1.99 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-25%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2013
ISSN: 20131312819133
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: