Story - брой 31/2013

-25%
е-списание - Story - брой 31/2013

Още от поредицата Story

Story - брой 31/2013

(2.50 от 4 гласа)Андреа: Мразете ме, всичко се връща

Една от най-актуалните фолк певици - Андреа, коментира в новия брой на списание Story нападките, които си разменя в социалните мрежи с жената на Валери Божинов.

Неразделните допреди няколко години дружки, днес са в сериозна битка помежду си. Не веднъж Андреа е ставала жертва и на свои колежки.

„Бих им казала първо да погледнат себе си и да се замислят дали е редно да живеят така живота си. Аз вярвам в Господ и в това, че всичко, което правиш на някого, рано или късно рефлектира върху теб. Колкото повече тровиш живота на другите, толкова по-труден става твоя. И омразата се връща, но и любовта.“

Защо се чувства самотна, какво споделя още за отношенията си с жената на Божинов и с колежката си Цвети Янева, можете да разберете в новия брой на списание Story, който ще е на пазара на 31 юли.е-списание

1.49 лв. | Стара цена: 1.99 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-25%)

  • Формат: ePub
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2013
ISSN: 20131312819131
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: