Story- брой 30/2012

-25%
е-списание - Story- брой 30/2012

Още от поредицата Story

Story- брой 30/2012

(3.43 от 7 гласа)Децата на богатите - без закон и ред

В новия си брой списание Story разказва за някои от най-популярните наследници на родните богаташи у нас и скандалите, в които момчетата и момичетата неведнъж са се забърквали.
Според общото схващане децата на БГ милионерите не би трябвало да имат каквито и да било проблеми, предвид факта, че са финансово осигурени, заради което живеят в лукс и могат да си позволят всичко, което пожелаят. Всичко това обаче не ги вкарва в графата "добри деца" и те доста често се забъркват във всякакви скандали. Срещу тях текат разследвания за дрога, побоища, та дори и  трафик на жени.

В какви скандали са се забърквали Владо Арабаджиев, Яна и Стайко Стайкови, Ангел Караньотов, щерката на Цветелина Бориславова, синът на Гълъбин Боевски  - Пол, и други богати наследници, разберете от новия брой на списание Story, който ще е на пазара на 25 юли. От него можете да научите още кога Андреа и Кубрат Пулев ще се оженят, защо Диляна Попова замени мъжете с кройки за бански, а Бианка дава секс съвети, както и още много новини за звездите от българския и световния шоубизнес.    е-списание

1.49 лв. | Стара цена: 1.99 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-25%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2012
Страници: 84
ISSN: 977131281901730
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: