Story- брой 29/2012

-25%
е-списание - Story- брой 29/2012

Още от поредицата Story

Story- брой 29/2012

(3.00 от 5 гласа)Има ли бъдеще новата връзка на Десислава?

След като фолк певицата Десислава най-накрая разкри кой е новият мъж в живота й, на двамата с ММА боеца Светлозар Савов ще се наложи да се разделят за неопределено време. В новия брой на списание Story влюбените споделят, че спортистът заминава за няколко месеца в Лас Вегас, където ще тренира. „По-притеснителното е, че няма насрочена дата и билетът му е отворен“, къде на шега, къде с нотки тъга в гласа казва Десислава пред списание Story. Любимият й пък обяснява каква празнота ще се отвори в сърцето му на хиляди километри разстояние от половинката му. „Това ще бъде своеобразна проверка на това доколко са истински нещата между нас", допълва още певицата.

Защо Десислава и ММА боеца криха толкова дълго връзката си, как е минала първата им официална среща, притеснява ли ги разликата във възрастта и какво очакват от общото си бъдеще, читателите могат да разберат само в новия брой на списание Story, който ще е на пазара на 18 юли.

От него ще научите още какво всъщност свързва Елена Петрова с Брендо, защо Елен Колева си е спечелила славата на разбивачка на семейства и защо Елена Станулова избяга в чужбина, както и още много интересни подробности от живота на световните и родни знаменитости.е-списание

1.49 лв. | Стара цена: 1.99 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-25%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2012
Страници: 84
ISSN: 977131281901729
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: